Arató András szerint a rádió elhallgattatásával a bíróság is áldását adta a személyenként eltérő bánásmódra, és arra kér mindenkit, kövesse online a csatornát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A Fidesz őrült erővel dolgozik azon, hogy pénzért újabb politikai prostituáltakat szerezzen, a média teljes skáláját beveti főleg az idősebbek elhülyítésére. Szórja a pénzt a román és ukrán magyaroknak, miközben cserben hagyja a honi vállalkozókat. Lesz majd Kubatov lista, pénzért szavaztatás, krumpli, állás elvesztésével való fenyegetés, utaztatás, választási szoftverbe való babrálás,a nyugaton dolgozók szavazásának ellehetetlenítése. Így aztán lesz kétmillió ember aki őket választja. Mint tudjuk ez már majdnem a fele lesz a választóknak, ami a matekból hülye Fidesz szerint kétharmad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@Shikari: Nevet változtathat mindenki, attól még a régi személy marad.
Clavigo
@Shikari: Rossz helyen osztod az észt,,te betelepült román buckalakó...
CsipkeRózsa
@Shikari: A fideszben is vannak liberálisok? Csak voltak.
CsipkeRózsa
@Shikari: @verőce21: Amikor még olvastam a propit nem tűntetek ennyire durvának, mostanra sokat fejlődtetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.