Igen keményen beleszállt a miniszterelnökbe.

Jakab Péter durvát üzent Orbánnak: "A lábadat ne csókoljam meg, te kis mini Putyin?"
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Orbán Viktor újra arra kéri az ellenzéket, hogy adjunk neki még 90 napra rendkívüli felhatalmazást, hogy kezelje a válságot. De a kis hatalommániás nemcsak ennyit kér az ellenzéktől, hanem azt is, hogy ezzel együtt szavazzuk meg neki ezt a mondatot⤵

„az Országgyűlés politikailag elismeri a Kormány eddigi, a járvány megakadályozására tett lépéseit”.

A lábadat ne csókoljam meg, te kis mini Putyin?

- olvasható a Jobbik elnökének Facebook-bejegyzésében.

Jakab Péter szerint nem munka kell Orbánnak, csak elismerés. Egy pecsét, hogy ő milyen ügyes. Pedig egy csődtömeg, aki csődbe viszi az országot. Az ellenzék egyszer megadta neki a bizalmat. Azt mondtuk, rajtunk ne múljon a sikeres válságkezelés, és hátha Orbán is felismeri, ez a harc most nem róla szól, hanem az országról. Orbán csúnyán visszaélt a bizalommal – írja az ellenzéki politikus.

Na, akkor lássuk, mennyire fontos a Fidesznek a vírus elleni küzdelem Orbán Viktor újra arra kéri az ellenzéket, hogy...

Közzétette: Jakab Péter – 2021. február 12., péntek

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Ne, azt azért ne, Petike! Ne csókold meg! Ne is mosd meg a lábát! Felhatalmazást se kell adnod! A 2/3 elég neki, csak udvariasan megkérdezte! Emberszámba vett téged is, de kár volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Béla Elvtárs
@1984: Te már egyszer-kétszer itt voltál, csak más néven! Akkor ki a g*ci?
ómió
@Horizont: Böszmeseggből kimászva legalább letörölted már a szád szélét, bolsi fajgörény! Nálatok a bolsi ocsmánykodás, azt mondják, úgy "hiteles"!
CsipkeRózsa
@Pegero: Amiről írtál, ezt:
"Ritka egy büdös bunkó ez a metélt tahó!"
CsipkeRózsa
@Pegero:
Egy odaírt szó nem bizonyíték.
cikicakk55
@Horizont: ,Úgy látszik még egy diliházat bezártak és szélnek eresztették az idiótákat. Ez az agyament "fergeteg" anyaországnak tekinti Magyarországot. Romániában ugasson,ne itt.Azért nem neki írok,mert az ilyeneknek olyat írnék,hogy kitiltanak.
Nyírfa
@Horizont: Ha válaszoltok nekik, reagáltok rájuk, minden tekintetben nagyon messzire mennek. Csak arra várnak, hogy gyalázkodhassanak. Szerintem ne tegyétek ki sem magatokat, sem a fontos ügyeinket az egyelőre még csak verbális lincselésnek. Egyenként gyáva nyúl mind, de együtt...kaptunk már ízelítőt belőle 2006-ban. Most tovább is mennének, Orbán úgy felhergelné őket, ahogy Trump tette a híveivel , vagy, ahogyan '56-ban kitódultak a börtönökből a köztörvényesek, egyenesen a Corvin közbe. Van, aki, ami nem változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.