Hétfőn elstartolt a tavaszi parlamenti szezon. Az év első plenáris ülésén a miniszterelnök is beszédet mond.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megindult az agya. Azt mondja: "2020-ban a járvány nagyot ütött a magyar gazdaságon." Pontosítok meeee. A fidesz ütött nagyot a magyar gazdaságon.
colibri
Nagyotmondásból csillagos ötös. Kár, hogy eddig annyit hazudott már, hogy normális ember nem hisz ennek a szélhámosnak.
Giovanni Alba
Igen, hullanak ki a rostán az idős, többnyire több krónikus betegségben szenvedők, a megmaradtak nyilván fittebbek, életerősebbek. Ebből a szempontból még igaza is lehet, bármennyire is cinikus és aljas.
"Azt mondta, hogy egy elhúzódó járvány idején a politikai döntéshozók hajlamosak járványügyi szakembernek képzelni magukat, és ugyan némi jártasságra valóban szert tesznek, de a járványügyi szakemberek tudásával nem vehetik fel a versenyt, ezért utóbbiak véleményének a lehető legnagyobb súllyal kell megjelennie a döntésekben."
Ide passzol egy korábbi elszólása : Nem azt kell figyelni amit mondok, hanem amit teszek. (ha nem is pontos az idézet, a lényeg benne van) meg még itt van pluszbonuszként az : ízlés dolga, hogy ki mennyire hisz az orvosoknak és a matematikusoknak ...
Beteg, nagyon beteg, de a kormányrudat el nem engedné semmiért sem.
Nyírfa
Az biztos, hogy erősebb lesz , mert az új kormány véget vet a drogos, adriai kikötőt vásárolgató, Kínával bizniszelő kipcsak módinak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.