Egy 19 éves férfinak nemhogy betegsége, még háziorvosa sincs, mégis kapott levelet.

Fiatalok, nincs krónikus betegségük, mégis kaptak oltási értesítést – Az egyik értesített 19 éves fiúnak még háziorvosa sincs

Fotó: pixabay.com

A Hvg.hu és a Telex olvasói is jelezték, hogy bár semmilyen krónikus betegségük nincs, mégis kaptak értesítést az oltásról. Az oltási sorrendben most ugyanis azok következnek, akik 18-59 év közöttiek és valamilyen krónikus betegségben is szenvednek – írja a 24.hu.

A Telexnek egy 19 olvasó jelezte: ő is és szülei is regisztráltak az oltásra. Bár a fiatal férfinak semmilyen betegsége nincs és még háziorvosa sincs, kedden ő és édesanyja is megkapta a levelet a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől (NEAK). Ugyanilyen levelet kapott a Hvg.hu 19 és 22 éves olvasója is, pedig ők sem szenvednek semmilyen krónikus betegségben.

Forrás: 24.hu, Hvg.hu, Telex.hu

Címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Kellenek az alanyok a kínai csodaszerre...
Csizmás Kond
...és ebben mi a nem érthető...a sok szkeptikus akik nem akarnak oltatni kimaradtak a feltételezett rangsorból és ezek kerültek előnybe...szerintem örvendeniük kellene nem csodálkozni...
colibri
Nap mint nap szuperebbnél szuperebb esetek látnak napvilágot ebből a titkos csodálatos oltási tervből. Minden napra jut pár olyan történet, ami csak a nagy káoszról árulkodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.