Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője arról beszélt napirend előtt a parlamentben: kormányoldalon visszaélnek az emberek bizalmával, hiszen miközben a járványügyi intézkedések enyhítéséről indult konzultáció, Mészáros Lőrinc szállodája már nyitóbulit szervez.

Mészáros "Lölő" is megkapta a magáét Jakab Pétertől a parlamentben

Csak nem arról van szó, hogy Lölőnek mint a miniszterelnök hű pénztárcájának és barátjának már a konzultáció legelején elárulták a végeredményt?

- kérdezte Jakab.

Hangsúlyozta: ellenzéki oldalról tavaly ugyan megszavazták a felhatalmazási törvényt, de a kormány "piszkosul" visszaélt ezzel, és a pénz 80 százalékát nem válságkezelésre, hanem saját magára költötte.

Kifogásolta, hogy "az ország nagycsoportos miniszterelnöke" egy-másfél évtizedes idézeteket hoz fel a parlamentben érvként, miközben "válságkezelés helyett az alaptörvénnyel meg a választójogi törvénnyel szórakozgatnak" és nem tudnak ellenállni a lopásnak.

Az ellenzéki politikus kiemelte: akinek volt megtakarítása, az az elmúlt időszakban már felélte, kétmilliónál többen élnek a létminimum alatt, ezért sem nem adnak felhatalmazást ahhoz, hogy – a pénzügyminisztérium közlésének megfelelően – idén a tavalyinál több adót szedjenek be.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára – a kormányzat lakosságot és gazdasági szereplőket támogató intézkedéseit sorolva – kijelentette, "amikor nem támogatják az átmeneti jogi kereteket, akkor ezeket az intézkedéseket nem támogatják".

Arról beszélt, Gyurcsány Ferenc "összetákolta a baloldali koalíciót", amiben a Jobbikra "az agresszív nyilas vagy az agresszív ávós szerepét osztották", akinek gyűlöletet kell keltenie ott is, ahol addig az nem volt.

A Borsodban, a felszólaló szűkebb pátriájában tíz év alatt lezajlott pozitív folyamatokat, majd a baloldali kormányok tetteit sorolta.

(MTI)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Húúú, de qrva jó volt ez a beszéd. És nem olvasta, mint a nemzeti-suttyó.
Qrva jó volt, és qrvára igaz minden szava. Így kellene mindegyiknek, évek óta. Ez a dolguk.
Így kell ezt csinálni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Óriási ez a pacák! Na neki nem kell papírból olvasni a mondandót,mint orbánnak
FLETÓ
@Szeparepa2: Jakab, Jakab, seggibe' a nyakad!
relatív
@Aki Én: ... és ennél még röhejesebb, amikor a Parlamentben egy neres feláll és felolvassa az előre megírt színdarabot, melyre egy másik neres szintén az előre összeállított színdarab másik részét olvassa fel, mint ' választ ' !!!
gina
@FLETÓ: A tiéd meg OV seggébe nyalonc
gina
Jakabból kellene még pár ilyen kaliberű ember, akkor nem nevetne ez az agyhalott OV bohóc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.