A fideszes hölgy szerint nem kell olyan munkát végeznie, amihez komolyabb hozzáértés/végzettség szükséges. Mondja ezt a fiatalokért felelős helyettes államtitkár!  – írta közösségi oldalán a Jobbik frakcióvezető-helyettese. Z. Kárpát Dániel szerint akinek a kinevezése érdekében a kormány átírta a törvényt… Ezért tart itt ez az ország:   arrogancia, gőg, hozzá nem értés. – tette hozzá. […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Lekapcsolják a villanyt jövőre Z. Kárpát munkahelyén, a jobbik irodán. És hamarosan a sötétség...
Még betolják Jakabot a parlamentbe, Ferenc testvér segedelmével. De azt még nem tudja hogy ettől csak Jakabnak lenne melója, neki már nem...
csak úgy....
@Gyurka80: te mindenkit küldenél a "levesbe" csak melóznod ne kelljen...
tibi-tibi, mióta is tart nálad ez a munkusz undurusz?
Clavigo
@Gyurka80: Neked nincs semmilyen poziciód ,,még,,, Hiába szaros a nyelved,,és hiába nem értesz semmihez... Ergo,,Te még seggnyaláshoz is selejtes vagy.. Nem jutott még eszedbe,,hogy dolgozzál valamit ? Szedhetnél csikket..pl.
csak úgy....
@verőce21: te idióta,ellenzék nélkül ezek,még a tallini pecódat is bekebelezik!:) úgy,mint a gyönge érteledet és a fölfogó képességedet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.