A politikus a Facebookon jelentette be a hírt. Azt írta: rendszeresen teszteltette magát az utóbbi időben ÉS A MAI TESZTJE POZITÍV LETT. Bejegyzésében azt is leírta, hogy fáj a feje és láza van, emiatt otthon kell maradnia kényszerpihenőn. LEGKISEBB FIUKKAL, MARCIVAL ÍGY FÉRJE, GYURCSÁNY FERENC MARAD MAJD BRÜSSZELBEN.   Dobrev Klára hozzátette: mindenkit értesíteni fog arról, hogy pozitív […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Értelem (hiátusa) és balítélet

A Párt központi napilapja újabb tanúságát adta annak, hogy igen komoly szövegértési gondjaik vannak

Legalább is a tények olvasata náluk nagyon más.
Hír: „Dobrev Klára tesztje pozitív lett … mindenkit értesített róla, akivel a napokban találkozott … meg kellett kérje a férjét, hogy utazzon ki Brüsszelbe a gyermekükhöz”.
Mindez a portál olvasatában:
„Végigfertőzte az országot Dobrev Klára”,
„kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc jelenleg Brüsszelben tartózkodik és a kérdés az, hogy a szivárványkoalíció vezére a családi elfoglaltságain túl mit csinál a belga fővárosban.”!
Amit azzal árnyal még bornírtabbra, hogy a következő mondatban – mielőtt részletesen beszámolt volna, hogy hol és kivel találkozott Gyurcsányné - arról értekezik, hogy „az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója szerdán délelőtt szavazta meg az új eljárásjogi szabályzatát …..”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.