Jogellenesen akadályozta egy bíró kinevezését, visszaélt a jogával.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Eladott Ország: azért tegyük hozzá, hogy elnézve ezt a bányarémet, hallomásból ismervén a modorát azért Jocót, ha megérteni nem is, de érteni leheti! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@karma1: 13.37

Hallod, megnéztem egy motoros sárkányrepülős videót, még a látványtól is halálfélelmem volt! :)
Ebből ki lehet esni!
No, szóval, jól gondoltam, hogy a repülésbiztonság miatt ezt orbánék nem tehetnék meg. Nem miattuk remélem, hogy nem okoznak balesetet. Egyébként, most, hogy ez kiderült, akár meg is büntethetik. Nem?
karma1
@Nyírfa: Dehogy lehet kiesni - biztonsagi ovvel vagy becsatolva, es kozben szabadon imadkozhatsz is, ha tudsz...:) Nem olyan rossz az. En akkor hagytam abba, amikor egy nemzetkozi versenyen 3 oktato halt meg egy balesetben, es semmi mas nem tortent, mint hogy az egyik gep ket utasa (ket oktato pilota!) nem tartotta be a foldi protokollt - nem jegyeztek be az indulasukat, a gepuk szamat, idopontjat, es egyszerre indultak el egy "rendes", bejelentkezett geppel egyutt a kotelezo iskolakorre. (ami egy teglalap alaku formacio).A ket gep egyszerre indult el, jobbra-balra felszallva, majd mindegyikuk elfordult az ellenkezo iranyba, es amikor a teglalap legmagasabb pontjahoz ertek es rafordultak a leszallovonalra a levegoben osszeakadt a szarnyuk, es mindket gep lezuhant. Egy ilyen balesetben nincs menekulesi lehetoseg, mert elmeletileg ugyan van egy egy alkalomra hasznalhato ejtoernyo, biztonsagi felszereleskent, de itt mar nem volt meg a lehetoseg es a magassag a kiugrasra. Akkor gondoltam azt, hogyha 3 oktato - akikre az ember felnez, es gondolkodas nelkul kovet , mert egyebet sem tehet - ilyen baromsagra kepes, akkor mit tud elhibazni egy "sima" hobby repulos? De repulni nagyon szep es jo, de picit koltseges, de sokat jelent egy sportklub-tagsag. Sajnos, ahogy a MALEV, ugy a sportrepulo szakosztalya is legyengult, megszunt. Pedig nagyon jo fejek voltak koztuk! Engem Pandazis Peter tanitott, meg az oreg Homolya, de Peter inkabb a motor nelkuli, 40 kilos cuccot a hatan cipelo -leugro repulozesnel maradt. (De elment a sivatagba motoros sarkannyal is, arrol is rengeteget meselt).
Azt nem tudom, hogy megbuntetik-e ezert a lepeseert, - mar azt sem tudom elkepzelni, hogy hogy sikerult kiiktatnia magat innen, lehet , hogy nagyon megutne a bokajat, hogyha kiderulne, hogy hogy sikerult, - nem tudom. De mondom, ha a gep lezuhanna, csak a pilotat sajnalnam.
Nyírfa
@karma1: Az imádkozást kásler honfitárs is előszeretettel javasolja, én is folyamodtam hozzá, amikor gyanútlanul beültem a hullámvasút első kocsijába. Akkor még ateista voltam, nem kicsit, ám nagyon, de azt az édesjóistenemcsakeztússzammeg-rimánkodássorozatot nincs az az édesjóisten, amely meg ne hallotta volna. :)

Nem vennék a hátamra 40 kilót. Utálok cipekedni! :) Vásárolni is inkább több fordulóval megyek, így hódolok a gyalogolás örömének, és a súlyok sem húznak le. Amióta az arcomra estem, mert megpakolt szatyrokkal futottam a megállóba érkező járműhöz, és orrom, fogam törtem, különösen irtózom a súlyoktól.
karma1
@Nyírfa: Az elso kocsiba csak azert jo ulni a hullamvasuton, mert siman magad ele tudsz hanyni, viszont ezert kell az utolso kocsiba ulni, mert akkor senki sem hany a Te nyakadba!, hihi,... Azzal egyutt ha hatul ulsz, az meg sokkal remisztobb, mert egyszeruen magad alatt latod az embereket, ugy erzed, mintha eltaposnad oket. Persze ha gyilkos hangulatban vagy, akkor inkabb nem javaslom ezt. (Tudom, Te sosem lennel abban, nem illik Hozzad!)
Nyírfa
@karma1: Van rá esély, hogy én is repülök az után, ami a számon kijön: adunk a szabadesésnek. Sem első kocsi, sem utolsó, részemről mindennemű magaslati tartózkodást befejeztem. :)
szaboria1
Ez a Handó is csak felfele bukott most 12 évre alkotmányjogász lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.