Szükséges a konzultáció folytatása, mert közösen kell eldönteni: „hogyan nyitunk, hány lépésben, hány fokozatban, a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljunk" – mondta Orbán Viktor vasárnap a Facebookon közzétett videoüzenetben. A kormányfő a Vakcinainfó Extra – 4. rész című bejegyzésében aláhúzta, akik részt vesznek a konzultációban, azok döntik el ezeket a kérdéseket, de a döntések mindenkire vonatkozni fognak.„Kérem Önöket, szánjanak rá negyed órát és vegyenek részt a konzultációban! " – zárta szavait..„Segíteni fogunk, senkit sem hagyunk az út szélén! " – mondta Orbán Viktor a hétfőtől hatályba lépő korlátozások érintettjeinek üzenve. A kormányfő a Vakcinainfó Extra – 3. rész című videobejegyzésben úgy fogalmazott, a következő két hét valóban nehéz lesz, hiszen az eddig nyitva tartó üzletek közül többet be kell zárni és a szolgáltatások is szünetelni fognak.„Akiket ez érint, nehéz helyzetbe kerülnek. Segíteni fogunk, senkit sem hagyunk az út szélén! " – jelentette ki.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Rafcsi a bácsi!
.
Felmarkolja a busáSS tiszteletdíjat, de áttolja a felelősséget a tőkig kizsákmányoltakra, úgy hogy államtitokká minőásítik, hogy hányan voltak hajlandóak belemenni ebbe a hadicselbe is!
.
Ügyes!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Rafcsi a bácsi!
.
Felmarkolja a busáSS tiszteletdíjat, de áttolja a felelősséget a tőkig kizsákmányoltakra, úgy hogy államtitokká minőásítik, hogy hányan voltak hajlandóak belemenni ebbe a hadicselbe is!
.
Ügyes!
istván irén
Eddig sem hagytatok senkit az út szélén bele löktétek őket az árokba. Ez már a kínai vakcina mellékhatása, elmeháborodottság, most már keleten kellene kezelni
Yoda69
Valaki szoljon mar ennek a dilettans baromak, hogy most zaratta be az orszagot, es ennek nem lesz vege 2 het mulva egy csettintesre. Majd akkor kezdjunk nyitasrol meditalni, ha a api fertozesszam 1000 ala megy.
Nessy
Nem a szakemberekre kellene hagyni, hogy mikor, milyen tempóban, mit lehet "kinyitni"? Vagy kell az alibi, hogy ha megint szamárságot csinálnak a "nyitással", legyen bűnbak ? Egymillió laikus! Az "eredmény" már szokás szerint valószínűleg úgyis megvan.
Nyírfa
Konzultálni. Csak maradjon távol az istenadta, nehogy a közelébe kerüljön, és meglássa a félelmet a szemében, a testbeszédében, hogy meghallja a hangjában, észrevegye az artikulációjában: Levelezzünk! - kéri, ajánlgatja. - Lásd, Nép, törődöm veled, látod, hogy nem hagylak az út szélén már 11 éve. Ugye, látod? Ugye, jó vagyok?
Szeress a távolból, és fogadd el, hogy én így szeretlek téged, alávetettként, megvezethetőként, szeretem, hogy ezt biztosítod a számomra, de ezt sosem fogom a szemedbe mondani, mert félek tőled. Nép, ne gyere közelebb, és ne kérdezz, majd én kérdezek, és te válaszolsz. Ha nem, akkor majd én válaszolok a nevedben.
namihami
Konzultáció:: az azt jelenti, hogy leülnek az egymással szembenálló felek, meghallgatják egymás nézeteit és a végén MEGEGYEZNEK abban, amit aztán kiadnak.
Az, amit ez a ko...Orbán csinál, az szimpla parasztvakítás. Ha (HA) egyáltalán leül vagy kiad egy megtárgyalandó ügyet, a véglegesen kiadandó változat a már rég kizárólag az általa eldöntött lesz. Viszont a papagájai hangosan ordíthatják, hogy a Vezér megint ""konzultált"". Igen, saját magával!!!
És a ""konzultálók"" zöme sokszor már a feltett kérdést se érti. Ha véletlenül mégis, a kérdés stilisztikája olyan, hogy csakis a Fidesz számára kedvező válaszok adhatók rá. És így könnyű...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.