Nincs mese! A Kedves Vezetőt (vezért) megsütötte a nap, nyilvánvalóan megőrült, vagy, valami egyéb más kórság, nyavalya hatalmasodik el egyre az elméjén. Nem tudhatom, mert elmekórtani állapota legalább annyira hétpecsétes titok, mint a dubajozó, Maldív-szigetekre járó nemkormányzati-kormányzati repcsi útjai.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak a rend kedvéért: ő már nagyon régen ilyen! =))
Nessy
@RonaGyuri: Lehet, hogy ez a drága kínai vakcinácka mellék hatása? Mi lesz a második oltás után? Azt mennyi időre rá kell beadni? Csak hogy felkészüljünk a többi mesére.
kereső
"Miután a Fidesz úgy kilépett az EPP frakcióból, hogy csak na, Manfred Weber mesélgetett a lelki életéről. Azt mondta ő egy interjúban, hogy nem azért kellett mennie a fiúknak (meg a lányoknak, akik köztudottan sokkal szebbek és nőiesebbek, mint a liberálisok) önként, mert Deutsch Tamás legestapózta az EPP-t, és őt – mármint Webert -, hanem azért kellett önként távozniuk, mert a pártcsaládnak szent és sérthetetlen a jogállamiság és a sajtó szabadsága. Az nem zavarta soha Weber urat a saját bevallása szerint, hogy Orbán teli torokból hazudozott itthon az ő szerető népének, mert Weber tudja jól, hogy ez Orbán taktikája a hatalom megtartására. És ez rendben is van, ugyanis ha kétségei voltak, csak felhívta telefonon a mi lecsómelegítő bajnokunkat, és megérdeklődte tőle, hogy mi az igazság ahhoz képest, amit itt az arcunkba hazudik. Na de most ő is bepöccent, mert ugye a jogállamiság és a sajtószabadság, meg hát az is fontos, hogy az jusson uniós forrásokhoz, aki ezeket az elveket magáénak vallja.

Ezen a ponton elszámoltam tizenhétezer ötszázig, de valahogy nem sikerült megnyugodnom. Arra jutottam, valaki igazán szólhatna ennek az erkölcsi világítótoronynak – és a többinek is, aki az Unióban vagy éppen az EPP-ben építgeti a szép jövőt -, hogy Orbán Viktor nem most, hirtelen lett ilyen, amilyen. Tíz éve ilyen, tíz éve néznek szándékosan más irányba azoknak az uniós polgároknak a választott képviselői, mely uniós polgárok befizetéseiből építette fel Orbán a NER rendszerét. Az különösen vérlázító, hogy azt állítja Weber, eddig is tudták, hogy a vezér itthon uszít ellenük (is), mert az ellenséggyártás a taktikája. Azt nem látták egészen véletlenül, hogy a sajtószabadságot és a jogállamiságot tíz éve építi le, szisztematikusan? Vagy most szúrt szemet a dolog, hirtelen?

Azt már nem is feszegetem, hogy Weber vajon belegondol-e abba, hogy miközben ő vidáman felhívta telefonon Orbánt, és megcsacsogták, mennyit kell az Unióban komolyan venni abból, amit őfényessége itt harsog a...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.