Világraszóló popkulturális és társművészeti központot tervez.

A gázkamrázós kijelentése miatt hírhedtté vált Demeter Szilárd 23 milliárd forintot kap a könnyűzenei programjára

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

23 milliárd forintos támogatást kap Demeter Szilárd könnyűzenei programja, és öt éven belül egy popkulturális központot is felhúznak Óbudán, derül ki az interjúból, amit a Mandinernek adott a könnyűzenéért felelős miniszteri biztos, és amelyet a 444.hu idézett.

„Felállítunk egy könnyűzenei központot, amely a tavaly napvilágot látott könnyűzenei stratégia megvalósításáért felel. Közösen a következő öt évben több mint 23 milliárd forintból újrahangoljuk a tágabban értelmezett magyar popkultúrát”

- mondta.

A „világraszóló popkulturális és társművészeti központot” a Hajógyár és a Zichy-kastély együttesében húznák fel.

Demeter neve 2020. november végén vált világszerte ismertté, miután Soros Györgyöt Adolf Hitlerhez és a az európaiakat pedig az auschwitzi gázkamrákban szenvedő zsidókhoz hasonlította.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1984
Kormányváltás után ezt a román férget és az ukrán férget kitoloncolni, hogy soha többé nem tehetik be a lábukat Magyarország területére és a pénzvisszafizetési garanciát érvényesíteni velők szemben !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
Nem akarom megsérteni őt,de úgy néz ki,mint aki az utolsó pillanatban ugrott le a lapátról! (:-()
CsipkeRózsa
A munka nélkül maradt emberek pedig várjanak, amig újra dolgozhatnak? Az önkormányzatok nem tudják elvégezni a szükséges ellátási feladataikat!

Szégyen, amit Orbán művel!!!
Eladott Ország
Beszarock! A történelem így kárpótolja ezt a tüchtig elmebajost! Szegény a Ceaușescu rendszerről lemaradt fiatalsága okán, pedig micsoda karriert futhatott volna! Ott még mindig, kalapáccsal is játszadozhatott volna a vele egyet nem értő ujjain, azt is engedné a hatalom. Látni a sötétséget ami árad belőle, igazi ékessége a fidess-nek! a "KALAPÁCSOS mester" bemutatkozik "Az, hogy tudom, hogy az erőszak nem vezet sehova, és nem megoldás, nem jelenti azt, hogy ne élnék vele , kalapáccsal eljátszom az ujjadon az Örömódát. Demeter: Az írókkal az a baj, hogy könnyen írnak. Nem csoda hogy mérges rájuk, mert ő ha vért pisil sem képes megtanulni írni. Kínjában óbégatni viszont bárki tud. Jutott eszembe egy régi vicc. Mi a különbség köztük és Latabár között? Hát Latyi okos volt és hülyéskedett ezek meg hülyék és okoskodnak.
Csak ha a führer kéri akkor mondok le
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/128842137_1006963779783529_1659711787112653231_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=3zcFUWnu2OoAX88tLfh&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e52db949e8dbc8b6a0f2da0d6df72a11&oe=606E0F54
Nessy
Ezek szerint Demeter a popkultúrához is ért??? Vagy csak hallott róla valahol, valamit?
Aki Én
Miért kell mindent átszervezni?
Miért mindent külhoniakkal csináltatnak?
Ez (is) nem inkább egy szervezett rablás?
Nessy
@Aki Én: Elveszik a Budapesti Tavaszi Fesztivált, és csinálnak helyette mást. Megszünik Pécsett a POSZT, mert vidnyánszkinak nem tetszik. Miután ezt a Hajógyári sziget, és a Zichy kastély környékére tervezik, lehet hogy a Sziget fesztivál "riválisa" lesz. Sajnálni fogom, ha a Fő tér és környéke emiatt "átalakul", és szokás szerint épül valami borzalmas betontömb.Mert most olyan hangulatos, őríz még valamit a régi Óbudából. A többi már teljesen eltűnik, és van helyette panel, borzalmas társasházak, melyek sem egymással, sem a környezetükkel nem harmonizálnak. És még a meglévő fákat, zöldterületet is is kiirtják maguk körül. amit azért a panelek építői nem tettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.