Minden eddiginél több koronavírusos beteg szorul kórházi ápolásra. Egyre több fiatal kerül be, a kórházak kezdenek megtelni – írja a 444. Olyanokat veszítünk el, akiknek 20-30-40 évük lenne hátra. Az ember próbálja védeni magát, de nem tudok nem belegondolni abba, hogy van egy 15 éves gyereke, akinek az érettségijét se fogja megélni, nemhogy az unokáját lássa […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Mert ha egy politikus azt mondja, hogy nagyon reméli, abból világosan lehet érteni, hogy kurva nagy szar van. És ha a kormány munkáját segítő szakember – akinek nem először nem fogadják meg a tanácsait – nagyon reméli, hogy itt nem lesz Bergamo, az mit jelent? Mert ha a nem kormányzatilag sztárolt szakember legjobb esetben is 1200 intenzív ágyhoz szükséges egészségügyi szakemberről tud (akiknek időnként pihenniük is kell, mert ők is emberek, akiknek egy része megfertőződik és kiesik az ellátásból), akkor mit kezdjünk azzal, hogy Orbán Viktor 2216 intenzív ágyat számolt össze? Ki fog amellett a 2216 intenzív ágy mellett állni, ha december 10-én – szintén saját bevallása szerint – itt 4480 ágyra lesz szükség? De ki fog ö nap múlva, november 21-én az Orbán szerint szükséges 2240 intenzív ágy mellett állni, amikor még a kormányfő saját bevallása szerint sincs összesen ennyi ágy az országban? Egyáltalán van még bármi, amit érdemes komolyan venni ebből a járványügyi kommunikációból?
Nessy
@Eladott Ország: Célszerűbb semmit! Sajnos ezt a vírust nem igazán hatja meg a kormánypropaganda! Teljesen apolitikus. Nem válogat sem pártállás, sem vallás szerint.
1984
Bajnai 9 öngyilkosához képest Orbán minimum (!!!) 90 (!!!) ezer magyar ember közvetett gyilkossága, öngyilkossága smafu, de a béna faszparaszt - aki már azt sem tudja, hogy mifajta, mert az identitászavaros volt kommunista most náci - még mindig a 9 halotnál van leragadva, pedig Banait törvényes úton, a bíróság mentette fel a vádak alól, míg Orbán Viktor egy nemzetbiztonsági kockázat, mert nincs átvilágítva, és besúg az oroszoknak - és a barbár oroszok miatt árulóként képes gyengíteni az Európai Uniót.

Orbán nem csak egy geci, hanem ÁRULÓ IS!

ORBÁN VIKTOR EGY ÁRULÓ !!!
1984
Egy áruló a szégyenek szégyene, akit minden országban, minden kultúrában megvetés övez - a megvetés non plus ultrája !!!

Orbán Viktor egy áruló !!!
1984
Orbán Viktornak úgy lesz vége, mint egy árulónak.
Yoda69
@Eladott Ország: orbannak a minel nagyobb kaosz, anarchia es a felelem folyamatos fenntartasa az erdeke. Ez is resze a jovo evi valasztasnak. O1G tudja jol, ha bukik, borton var ra. Ezert mindenre kepes, akar magyarok tiz es szazezereit felaldozni a jarvanynak.
division
@Yoda69: Azért nem árt szétnézni kicsit a világban, hány ország nem tudott felkészülni erre a járványra, és csak utána nekiesni jó szokás szerint Orbánnak.
Yoda69
@division: Bocsi, de engem az erdekel hogy nalunk mi van.
orbannak volt ideje felkeszulni a jarvanyra, de neki inkabb azon jart az esze, hogy forditsa a sajat hasznara mas emberek tragediajat.
Eladott Ország
@Yoda69: ma, 02:24 ♦ Remélem hogy megélem/megérjük, hogy ez rohadék és bandája börtönben rohad meg! Hihetetlen, hogy ez a román cigány mit meg mert/megmer csinálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok