Néhány nappal ezelőtt Antal Nóra, Magyarország főgyógyszerész-helyettesének a botrányos üzenetéről készített képernyőkép terjedt el az interneten. Miután a hír majdnem mindenkihez eljutott, a főgyógyszerész-helyettes törölte a Facebook-fiókját. De ez a képernyőkép hozzánk is eljutott, és most itt is közzétesszük. Szerencsére nem minden tisztviselő osztja ezt az álláspontot. Tegnap kiderült, hogy Antal Nórát, valamint a Gyógyszerészeti […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

126 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
@Eladott Ország: És a szüleit is elhasznált rongynak mondja, ha nyugdíjasok? Előbb uröbb lesznek, ha ma még nem is. Nem kívánok magamnak ilyen érzelem mentes hülye gyereket.. Persze beleillik az orbáni népírtás politikába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: Tudom, hogy tartod. Többek között ettől is vagy olyan szánalmas...
voltmárjobbis
@Málna: ma 22 45. Te idióta! Ha álhír lenne, akkor antal nóra már megcáfolta volna. Nem fogod fel, hogy a facebookjára írta ki? Te a pszhiátriáról írogatsz, málnácska,?
Málna
@voltmárjobbis: Őszintén remélem, hogy csak trollkodsz. Ennyire senki nem lehet hülye.
szaboria1
@voltmárjobbis: Ez a MÁLNA tényleg úgy néz ki kötözködni jár ide.
magyar1
@voltmárjobbis: Hamis fb. én 8800-ért olvastam de tök mindegy mit hamisítanak.
voltmárjobbis
@Málna: ma 22:56 Őszintén remélem, hogy csak trollkodsz. Ennyire senki nem lehet hülye, mint te
De! málnácska, te ennyire hülye vagy. Azt sem hiszed, amit látsz. Az url, antal nóra facebookja. Hányszor írjam le, hogy, mogyorónyi/orbán által zsugorított agyaddal felfogjad

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.