Nemrég, pénteken este 7-kor jelezte a Müller Cecília a Nemzeti Népegészségügyi Központ közleményben: Utasítja a háziorvosokat, hogy hétvégén, illetve munkaszüneti napokon is oltsák az embereket egészen május végéig. A rendelkezés részletei most a péntek esti Hivatalos Értesítőben meg is jelentek, ebből kiderül: az érintettek akkor kötelesek hétvégén oltani, „ha a háziorvosi szolgáltatót a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő előzetesen értesítette az oltásban részesíthetők személyéről, és az oltáshoz az illetékes megyei (fővárosi) kormányhivatal a szükséges mennyiségű és típusú oltóanyagot biztosította”. Ám kiderül egy másik, az NNK korábbi közleménye által egyáltalán nem említett részlet is. Nevezetesen az, hogy a határozatban előírtak megsértése esetén „30 000 Ft-tól 5 000 000 Ft-ig terjedő egészségügyi bírság kiszabásának van helye” „A kötelezettség önkéntes teljesítésének elmaradása esetén az NNK megkeresése alapján az állami adóhatóság – mint a végrehajtást foganatosító...

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Jézusom! Mit találnak még ki? Nem volt elég az 5500 aki felmondott?Igy sincs elég háziorvos! Még fenyegetik is őket? Micsoda aljas kormányunk, tisztifőorvosnak hazudott "az isten felvitte a dolgát" némberünk van nekünk?
Pálinkás Pál
ez nonszensz...az ellenzék meg kussol...rabszolgák lesztek...hová süllyedt ez az ország?...
Yoda69
Nem lepodnek meg, ha a haziorvosok is tomegevel hagynak el a palyat. Amit a fideSS/orban muvel az mar a dilettantizmus csucsa.
kereső
Jézusom! Mit találnak még ki? Nem volt elég az 5500 aki felmondott?Igy sincs elég háziorvos! Még fenyegetik is őket? Micsoda aljas kormányunk, tisztifőorvosnak hazudott "az isten felvitte a dolgát" némberünk van nekünk?
Clavigo
Na akkor ,,asszem most állnék fel a helyükben.,és tólnám el a bringát a francba...bagx nyugdíjba,,vagy ki innen ebből a szájbabaszott országból... Kalán néni meg tólja fel magának a nyunyókáját..
kereső
Szóval az NNK vett egy magyar cégtől" kinai vakcinát". Amelynek eredete nem ismert. Nem a Sinopharm gyártótól, hanem menet közben leesett a teherautó platóról. Az eredete mindenképpen kétes!! És ezzel oltat a kormány és az NNK???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.