A Magyar Orvosi Kamara közleménye szerint a magyar egészségügy az elmúlt 50 év legkritikusabb, legnagyobb leterheltséggel járó napjait éli. Hangsúlyozzák, a járványhelyzetet pedig hosszú távon csak a megfelelő átoltottság elérésével lehetséges, ezért mindenkit arra buzdítanak, hogy a felajánlott vakcinával oltassa be magát – írja az MTI.

A közlemény szerint

a járványhelyzet kritikus, az egészségügyi ellátórendszer kapacitása bármikor elérheti a határait, a nyugodt, biztonságos életünkhöz pedig csak úgy térhetünk vissza, ha mindenki beoltatja magát.

Azt is hozzátették, hogy közös küzdelmünk sikere most elsődlegesen mindannyiunk magatartásától, szabálykövetésétől függ, ezért a Magyar Orvosi Kamara elnöksége mindenkit arra kér, hogy fokozottan és fegyelmezetten tartsa be a személyi védekezés szabályait:

maszkviselés,

távolságtartás,

kézhigiéné,

a mobilitás és a találkozások minimalizálása.

Aki teheti, maradjon otthon – tették hozzá.

Forrás: Telex

Címlapkép: MTI/Vajda János

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orbanek az elmult 10 evben total szetvertek az egeszsegugyet IS. Csak az elmult heten 5000 egeszsegugyi dolgozot eresztettek szelnek. Ez tobb mint dilettantizmus. Ez mar nemzetvesztes.
Sajnos boritekolhato volt hogy elobb utobb de beut egy tragedia.
Ez orban es a fideSS bune, mert meg a legnagyobb jarvany idejen is csak azzal foglalkoztak hogyan lophassanak minel tobbett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: zárszóként...te idetettél egy hülye újságcikket...amit firkászok ötlöttek ki..."A Mirror bocsánatot kért, a főszerkesztő távozott - a bulvár lap egyértelműen hamis fotókat közölt irakikat kínzó állítólagos brit katonákról. " olvasod...BULVÁRLAP,...HAMIS...,ennyi erővel a Borsból vagy a Blikkből is idézhetnél!...ezzel szemben én a hivatalos KSH adatokat tettem ide...szerinted melyik igaz? csúnyán át vagytok verve a számok szerint...!
solidedge
Úgy látom hogy a Kínaiak viszont bolondok lettek volna a sajátjukat beadatni, akár csak Izrael.
istván irén
Oltakoznának az emberek de inkább a raktárban tartják a vakcinát nem adják oda az ellenzéki kerületeknek városoknak ennek fényében elég hülyén hangzik ez a felhívás. lehet nem most kellet volna felébredni
division
@Pálinkás Pál: Sajnos mindegy ki írta, ennek vagyunk a küszöbén erőteljesen, és csoda hogy csak még most.
kokopelli
@Pálinkás Pál: Hányszor jósoltak a már a szennylapok világvégét,özönvizet,"Földünket" megsemmisítő égitestek
érkezését? Csak egy példa a többnyelvezetű "Bild Zeitung! Én hálát adok Istennek,hogy (n-1)-szer átéltem már a
megjövendölt "Apokalyptus"-t! (;-))
pécsi
@Yoda69: GYÖKÉR! a BAROM GYURCSÓTÁNY annak idején kórházakat zárt be, elvette a 13. havi nyugdíjat, elüldözött rengeteg eü. dolgozót! Cinikusan mondta, akinek nem tetszik " el lehet menni".El is ment több százezer ember külföldre.Bevezette a vizitdíjat, napidíjat, A NÉP A SZAVAZÁSSAL ELKÜLDTE A PICSÁBA EZT A LATROT! VÉGRE HATALMAS BÉREMELÉST KAPTAK AZ ORVOSOK ORBÁNTÓL! Mindenkit, még a mocsok hazaárulókat is ellátjuk.Mit kell még tenni szerencsétlen, hogy jól érezd magad Magyarországon? Persze idegen szívűnek nem jó itt lenni.Huzz el a francba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.