Mint, ahogy azt ma már mi is megírtuk egyre több hír lát napvilágot, az elkövetkezendő hetekben lévő esetleges korlátozásokkal kapcsolatban.

Újabb információk a húsvéti szigorítással kapcsolatban!
Fotó:MTI/kormany.hu/Botár Gergely

Ennek kapcsán Gulyás Gergely is megszólalt közösségi oldalán:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/kormany.hu/Botár Gergely

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Gulyás Gergely nézz híradót, olvasd az MTI híreit.Azt hiszem Galgóczi Ágnes a neve, de nem a baloldal képviselője,hanem kormányzati tisztviselő, és ő beszélt a régiókénti, megyénkénti eltérő korlátozások lehetőségéről épp a minap.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
Gratulálok a címadó zseninek, ugyanakkor üzenem neki, hogy az újságolvasó a fogyasztó, az újságíró a szolgáltató, és jelen esetben a vásárló (na jó, hírolvasó) megtévesztésének gusztustalan példájával szembesülhettünk.
A semmitmondó, arrogáns vádaskodás mióta információ? Ráadásul újabb? Már mióta csak ennyi az összes, amit mondani tudnak? Az ellenzékiek oltásellenesek, csak azért propagálják az oltást, és azért hoznak létre oltópontokat, mert hataloméhségük miatt mindent felhasználnak, a hős kormány viszont hősiesen ellenáll, csak azért sem engedi megnyitni az oltópontokat. Nem az oltópont kevés, hanem a vakcina, amiből több százezer van a raktárakban, vagy valahol másutt. A háziorvosoknak ingyen kiutalunk Magne B6-ot, jobban bírják az emelkedőt, és könnyedén átlépnek azon a mondvacsinált akadályon, hogy általában két orvos használ egy rendelőt váltásban, tehát rendelési időn kívül is csak valahol, tán a váróban lehet oltani, a vizsgálatra jelentkezők között, a fél óra kötelezőt a szuri után pedig prímán ki lehet váltani egy sétával az udvaron. Gulyás Gergő és az információ, röhej.
Aki Én
Tán korrekt módon kellene informálni.
Időben.
Az iskola bezárás is ,,baloldali álhír"volt.
balos
Ezt a pacalos-gujást miért nem lehet eloltani?Olyan rossz nézni ahogy égeti magát!
gina
Ezt a mama kis melegét nem lehet komolyan venni, ez a kormány apparátus egyszerüen már kinézetre is egy horror kabinett---amilyenek kivülről olyanok agyilag is ,,korlátolt mind !!!
gina
@Giovanni Alba: Téged sem az eszedért szeretnek, mert nincs sok,, azt hiszed nagy focista vagy, de labdába sem rughatsz te IQ null
Giovanni Alba
@gina: ma, 15:04 Attól tartok kedves Gina, hogy nem olvastad el a hozzászólásomat a maga teljességében. Talán belenéztél a közepébe, és ennyi. Javasolnám, olvasd el mégegyszer, az elejétől a végéig. Nincs harag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.