Feljelentést tettek a Fővárosi Közgyűlés többségét alkotó frakciók a rendőrségen a 3-as metró felújított szerelvényei ügyében – jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester szerda este Facebook-oldalán.

70 milliárd forintért vettünk elavult metrókocsikat – feljelentés tett Fővárosi Közgyűlés
Fotó:MTI / Róka László

Karácsony Gergely közölte, lezárult a vizsgálat a metrókocsik beszerzésével kapcsolatban, amelyet azért rendelt el, hogy "végre mindannyian tisztán lássuk és értsük, mi történt pontosan, amikor egy ennyire előnytelen konstrukcióban állapodott meg az előző városvezetés".

Klímaberendezés nélküli, elavult metrókocsikat kaptunk közel 70 milliárd forintért, amiért természetesen valakinek felelnie kell, ezért szerdán a közgyűlési többséget alkotó frakció vezetőinek nevében megtettük a feljelentést a rendőrségen

- olvasható a főpolgármester bejegyzésében.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI / Róka László

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Tarlóst persze meg ne kérdezzétek! Még agyhelyen nyomna benneteket a realitás!
rokker33
@szaboria1: Már átadásakor is voltak hibák. Mikor Karácsony polgármester lett,akkor már tudták hogy a kiíma nélküli kocsik túl lettek árazva és lepusztult használt kocsikat hoztak Budapestre. Már késő bánat. Nem lesz belőle semmi..
szaboria1
@rokker33: Ez a baj és nem a Karácsony a felelős. Tarlós Pityut kell felelőségre vonni.
Jaj elfelejtettem Ő védett a fidesz részéről.
rokker33
@szaboria1: Nem fogják felelősségre vonni ez 100%!!Viszont Karácsony is hibás. Ha nem lenne ilyen töketlen és már megválasztása után előveszi a felelősöket, akkor most már bíróság előtt lennének Már nem lesz ebből semmi.
szaboria1
@rokker33: Amig Polt a legfőbb ügyész addig semmi sem fog történni. Már Tarlós épp ma a BKV vezetésére tolja a felújítást.
Yoda69
Borítékolható hogy polpot kiskutya nem fog bűncselekményre utaló jeleket találni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.