Az elmúlt 24 óra alatt 11 132 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Magyarországon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Kapanyél: Szerintem eltaktikázták magukat... a védekezés után támadni kellett volna!:))) Pedig mostanra már az egészségügy is a katonák kezében van, igy nekem érthetetlen.:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
Azér azt jó vóna tudni, hogy az eddigi nagy védeközésnek, mög korlátozásoknak mi a lóf@sz értelmük vót, van, ha úgy néz ki sémmi hatása!
szegfue
@Kapanyél: Szerintem eltaktikázták magukat... a védekezés után támadni kellett volna!:))) Pedig mostanra már az egészségügy is a katonák kezében van, igy nekem érthetetlen.:)
Kapanyél
@szegfue: Nagy igazság! Nem is értöm, ez néköm hogy nem jutott az eszömbe eddig! Legjobb védeközés a támadás! Lérohanni a vírust oszt jónapot! Olyan lönne mint égy ókori parasztlázadás! Mögtámadni, elfoglalni a várat, Lékaszabolni a várbéli lakosságot, mögdugni az úrnőt, mög a maradék fehérnépöt, aztán nézni bambán, mert hogy aztán hogy is köll vezetni égy uradalmat, azt mán sénki sé tuggya!
szegfue
@Kapanyél: Valami ilyenre gondoltam én is... csak nem mentem bele a részletekbe:)
kereső
Orbán: "jön a nemzeti pandémiás terv"- igy napi kétszáz halott után. Eddig mi alapján döntöttetek? Mi alapján rúgtatok ki több tizezer embert a kórházakból? Miért nincs hatása a november óta tartó korlátozásoknak? Mit csesztetek el? A hajókürtbe eresztettétek a gőzt, nem a motorba. Ennyi csak a baj. Nem propagandára kellett volna a száz milliárdokat költeni, az önfényezésre, hanem a tesztelésre, és a kontaktkutatásra. És már régen le kellett volna határt zárni a legfertőzöttebb országok felé- és korlátozni a "gazdasági" célú utazásokat, nem itt ujjongva rendezni a labdarúgó meccseket.
simmering73
@Kapanyél: Hatása lenne, nem is kicsi, ha a politikusok és az emberek is fegyelmezettek lennének. De amíg maszk nélkül mászkálnak emberek (pl gödényféle maszklázadás), sportesemények (pl 30 résztvevő fertőződött meg a budapesti kardvívó világkupán), bulik maszk nélkül, mégis mit várunk.
Kapanyél
@simmering73: Felénk betarják az embörök a szabályokat, mégis van fertőzés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.