Csak szerdán negyvenen keresték fel az ózdi sürgősségit, 17 embert már haza sem engedtek.

Azokat a felvételeket képzeljék el az ózdi kórházban, mint amilyenek tavaly Olaszországban készültek. Ezt éljük meg nap mint nap, óriási terhet ró ránk, mind fizikálisan, mind szellemileg

– mondta az Ózdi Városi Televíziónak Bélteczki János, az Almási Balogh Pál Kórház főigazgatója.

A helyi intézményben a szakorvoshiány is folyamatos problémát jelent. Többen nem írták alá az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló szerződést, de volt olyan is, aki máshol kapott jobb ajánlatot. Emellett a saját dolgozóikat is nélkülözniük kell a covid miatt.

A riport szerint a háziorvosi rendszerben is komoly problémák vannak, mert a 32 praxis jelentős hányada üres.

Hozzánk jönnek harmincasával, negyvenesével

– mondta Bélteczki. A főigazgató szerint 150 covidos beteget látnak most el, ezen felül 17-en vannak most intenzív osztályon lélegeztetőgépen.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: Facebook/Ózdi Városi Televízió

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@voltmárjobbis: Ha "ellenzéki" akar segíteni, nem engedik,nem fogadják el, miközben a feje tetején áll már az egész egészségügyi rendszer! Az ember azt hinné, hogy ennyire nem lehet aljas a fidesz, de úgy látszik lehet!
Na hívek! Jöhet a hozsanna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Virág Árpád
Pedig Olaszország már régen EU tag! Mindig kapitalisták voltak...
Aki Én
@division: Tavaly váratlanul ért mindenkit. De eltelt egy év! Mire készült fel ez a kormány? Tényleg káosz van mindenhol.
Propagandára viszont nem sajnálnak pénzt sem energiát.
Sámannus
Az a nagy helyzet, hogy hiába van a nagy oltakozás, a szar védekezéssel elfuserálták a helyzetet.
A sok totojázás a kezdetek óta jellemző a kormányra. Ordító hiba a nyitást emlegetni, amikor az oltásra sem regisztrálnak az emberek, ezzel azt vizionálják, hogy meg lehet úszni a járványt, ha másokat beoltanak.
Nem elég a herelengetős repülőzéssel szétkúrni az országot a védekezést nem ereszcsatornákkal , hanem becsületes munkával kell kiérdemelni. A ner eddig csak a golyóit fényezte, és ez a következménye amibe kerültünk.
Vadászat, foci, sport bazdmeg orbán a tetves bandádat amiért telhetetlenek.
lusta
@division: Jobb sorsú országokban is beszélnek a nyitásról. Nyíltan és konkrétumokról a védekezést szem előtt tartva. Ehhez alapvetően hozzátartozik a járvány lefolyása. Emiatt mondják ezekkben az országokban, a nyitás nem a beoltottak számától függ, azok is megbetegedhetnek és meg is betegednek - pl. Hegedűs Csaba -, hanem a az új fertőzöttek számától. Egy csökkenő tendencia csak akkor lehet, ha MINDENKI betartja a védekezés alapszabályait. Távolságtartás, maszkviselés, kézmosás/fertőtlenítés. Nem nagy dolgok, de még erre sem képesek a honfitársaink.
gina
Ilyet olvasva is nagy a melle annak a zsiros OV disznónak,?? erről nagyon kussol. mocskos patkány oda vinném öt is és az egész bandáját ott kellene feküdnie,, alja banda
division
@lusta: Teljes mértékben igazat adok neked. A járvány esetleges súlyosbodásáért maguk az emberek a felelősek, mivel ha azt mondják lehet nyitni, máris dobják el a maszkot, mennek nyaralni, plázázni, stb. Ezzel azt érjük majd megint el, hogy még komolyabb negyedik hullámba lépünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.