Elhunyt 253 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 19 752 főre emelkedett. Az új fertőzöttek száma 10 167 fő, a beazonosított fertőzöttek száma a járvány kezdete óta ezzel 624 779 főre nőtt - írta a koronavirus.gov.hu

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha nem lenne baloldal, ha nem lenne sajtó és nem lenne Brüsszel, még jobb lenne a helyzet. "Nem győzelmi jelentésként, hanem tényként mondom el, hogy Magyarország Európa leggyorsabb oltási sebességét diktálja."
– ezt közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára, az országos oltási munkacsoport vezetője amikor kitolták a függöny elé. György Istvánról van szó, akit a főnöke úgy dicsért februárban a propagandarádiójában, hogy polgármester volt Kőbányán, alapos ember. Vagyis ha valaki volt polgármester, akkor jó lesz oltási munkacsoport vezetőnek is, értjük. De akkor már miért nem Mészáros Lőrinc? Az államtitkár úr mára előkészített, indokolatlanul terjedelmes lamentálásának csupán néhány hangulatkeltő állítását teszem ide, nehogy megfeküdje a gyomrunkat. Ha nem egy világjárvány sokadik hullámának leggyászosabb szakaszában lennénk, és volna legalább egy olyan ország a világon, ahol napok óta lakosságarányosan többen halnak meg koronavírusban, mint Magyarországon , talán még röhöghetnénk is. Így viszont nem tűnik viccesnek.Van esetleg a kormánynak valamilyen emberi életekkel, halálesetekkel összefüggő objektív mutatója, vagyis létezik a kormány elbaltázott, szétkampányolt járványügyi védekezési terveiben valahol egy szám, ami ha úgy áll, akkor abbahagyják a hazudozást, titkolózást, hencegést, másokra mutogatást, és kimondják, hogy rohadtul nagy baj van? Marhára nem úgy tűnik.
Eladott Ország
Először is, minden TISZTELETEM, és MEGBECSÜLÉSEM az orvosoké (az "inasoké"is), az ápolóké, az ápolónőké és a mentősöké, akik most a koronavírusjárvány 3.-hullámában megfeszített, heroikus erővel küzdenek beteg honfitársaink életéért 24-órában! A helyzet sajnos napról-napra romlik, egyre több a fertőzött, a megbetegedett, és a lélegeztetőgépre szorulók száma, és a halottak száma is tartósan 200-felett van! A kórházak Covid osztályai megteltek, már van olyan hely, ahol a műtöket is kvázi intenzív osztállyá alakították át, mert már nagyon sok a lélegeztetőgépre szorulók száma!
Gulyás azt mondta nemrég, hogy minden rendben, a magyar egészségügy bírja a terhelést, és van elég lélegeztetőgép, oxigén, és személyzet! A nagy lószart Gulyás elvtárs! Mert hiába vettek 17.400-lélegeztetőgépet (többszörösen túlárazva) Kínából, ha nincs hozzá megfelelő szakszemélyzet(aneszteziológus,intenzív szakápoló) akkor nyugodtan a hajukra kenhetik! Leszögezhetjük, hogy az orbán rezsim a pandémia elmúlt egy éve alatt csak a hatalom bebetonozásával (felhatalmazási törvény) és a lopással(több száz milliárdot kaptak a családtagjai, strómanjai, és oligarchiái) volt elfoglalva, a magyar munkavállalókat, nyugdíjasokat, vállalkozókat, és családokat magasról leszarták, pedig több tízezren veszítették el az állásukat, vagy csődölt be a vállalkozásuk, de a kormány érdemben nem segített rajtuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.