zek mellett arról is írt, hogy levélben ajánlást kér majd a nagyüzemekben a fertőzésveszély csökkentésére - elsősorban a beléptetési rendszer szigorítására, az öltözők fertőtlenítésére, továbbá járvány idejére a békeidőben a "táppénzcsalók ellen" kitalált fizetési bónuszrendszer felülvizsgálatára. Állítása szerint "ez utóbbi miatt sajnos rengeteg példa van arra, hogy többen covidos tünetekkel, lázcsillapítóval dolgozni járnak, és ezzel veszélyeztetik nemcsak maguk, de mások életét és a gazdasági termelést is".

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
A curva anyját aki bemegy betegen dolgozni! A gyerekeméknél is bement egy lázas idióta, hogy rosszul van, az együttélő családja már covidosok.
Miért nincs erre utasítás a cégeknél, hogy aki beteg telefonáljon és utána az orvosnak? De a betegek is otthon vannak és nincs kararntén?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.