A párt szerint a világnak vissza kell térnie a devianciából a normalitásba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a világnézeti semlegesség jegyében az összes közterületen felállított keresztet is. Hiszen, ha ez, akkor azok is. És a vallásos tárgyú szobrok, emlékművek és társaik is hasonló sorsra kell jussanak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Shikari: ...nekem tulajdonképpen az a meglátásom, hogy az oldalak csak ürügy vagy tény a hatalmi törekvésekhez.
Aki jobboldali és abba nőtt fel az azért harcol a baloldal ellen mert az elvenné amit addig összehozott, a baloldali meg az azért harcol, hogy a szétosztással bizonyítsa a rátermettségét.
Igazságtalanság egy országot oldalak szerint vezetni, ugyanis minden országnak megvan a maga alaptörvénye amit mindkét oldal be kéne tartsa és úgy irányítson...de akkor azoknak akik csak a sajátérdekoldalaik által szeretnének magasabbra jutni nem lenne értelme vezetőnek lenni.
namihami
@Shikari: 14.07: Azért a Gyulus, mint hivatkozási alap, nem igazán találó. Az ""eredményei"" legfeljebb a fajnyilas oldalon képeznek alapot szoborállításnak.
A Trianon emlékmű már a felállításakor és persze az újrafelkarolásánál is egy ostoba, fajmagyar politika és képviselőinek állítana emléket. Azoknak, akik politikai és ncionalista elvakultságukban kétszer vitték vesztes (VESZTES) háborúba és ezzel nyomorba az országot. Jár is érte újra és újra megemlékezés és szobor. Egy olyan, szinte soha nem létező Magyarország nosztalgiájának fenntartásához, ahol a magyarság mindig is kisebbségben volt.
Ahogy nem értek egyet a szocialista (kommunista) szobrokkal, úgy ezek az újra visszahozottak is csak az újonnan ébredő fajnyilas magyarok szavazásra buzdításához kellettek.
Madácsi Pali
Álszent álfideSSesek! Hihető lenne a felháborodásotok ha a papok által megrontott, használt fiúk nevében is ilyen vehemensen követelnétek, hogy vesse ki magából őket az egyház, ítélje őket el köztörvényesként a bíróság. Addig amíg iskolákat és plusz milliárdokat adtok a pedofilok támogatására, rejtegetésére, inkább hallgatnátok.
namihami
@Shikari: 19.40: Eddig nem értettem, hogy a többi kommentelő mire alapozza a véleményét rólad. Eddig...
Vajon hol olvatad azt, hogy azt írtam, hogy Gömbös életében már volt nyilas párt? A 18.49-es beírásomban csak a Gömbös és a nyilasok eszmei azonosságáról írtam. Az nem ugyanaz, mint amit leírtál.
Ezt a mentalitást hívja a nép ""Orbán-csavarnak"".
A magyarság és a ""fajmagyarság"" pedig marhára nem ugyanaz. A fajmagyarok a dunaparti magyarok elődei és utódai, egyszerűen nyilasok vagy hungaristák, újnyilasok és újhungaristák. És komoly a félelmem, hogy ha lehetőségük adódna, akkor követőik is lennénem ""bölcs"" elődeiknek. Ha ezek a ""magyarok"", akkor én nem vagyok, de nem is akarok az lenni.
Béla333
KDnP!
Harcoljatok a szobor ellen, mint Don Quijote tette a szélmalom ellen!
A királyi TV kameráit is rendeljétek ki!
Béla333
"A párt szerint a világnak vissza kell térnie a devianciából a normalitásba."

Vajon az elmúlt évtizedekben miért nem harcoltak Szájer (csatornabajnok) Józsi közszereplései ellen, hiszen az egész maffia tudott a Józsi hajlamáról?:

"Fodor elismerte, hogy már a Fidesz alapításának idején lehetett hallani arról, hogy Szájer homoszexuális. Szerinte ebben az időszakban nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel rendszerszinten, de bélyeget sem jelentett az ő társaságukban, ha valaki meleg. "
propeller.hu/itthon/3639331-fodor-gabor-elmondta-egesz-fidesz-tudott-szajer-homo

Küzdjetek, mert a jelek szerint az elmúlt évtizedek alatt semmit nem értetek el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.