A párt szerint a világnak vissza kell térnie a devianciából a normalitásba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És a világnézeti semlegesség jegyében az összes közterületen felállított keresztet is. Hiszen, ha ez, akkor azok is. És a vallásos tárgyú szobrok, emlékművek és társaik is hasonló sorsra kell jussanak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És a világnézeti semlegesség jegyében az összes közterületen felállított keresztet is. Hiszen, ha ez, akkor azok is. És a vallásos tárgyú szobrok, emlékművek és társaik is hasonló sorsra kell jussanak?
Csizmás Kond
@namihami: ...hami, amire van engedély az törvényes, ami ideiglenes arra nincs engedély.
Qqberci
És be kell tiltani a szivárványt is! Síkhülye eresztények...
simmering73
A katolikus egyház folyamatosan kéri a bocsánatot a deviáns papjai miatt. Mit neveztek ti álkeresztények normalitásnak?
solidedge
Tegyenek ki helyette egy pedofil pap szobrát.
Giovanni Alba
@voltmárjobbis: ma, 21:56
Szivárvány, érted? Szivárvány, az a jelkép, amelyet az Úr küldött Noénak, jelezve hogy szövetség köttetett.
"Az özönvíz elmúltával Isten megígérte Noénak, hogy soha többet nem fogja özönvízzel elpusztítani a föld élőlényeit. Szövetségük jelképeként szivárvány jelent meg a felhőkben (Mózes I. 9:11)"
Emlékszel a pomázi elvakultakra, akik nem tudták elviselni az óvoda kerítésének tarkaságát?
A szivárvány az összefogás, a sokszínűség, a tolerancia jelképe, hát hogyne bántaná a bigott fővadász kompániájának szemét? Tényleg, harrach él még? Máig emlékezetes volt a megszólalása akkoriban, amikor azt mondták, a nyugdíjasok ha dolgozni is akarnak, válasszanak a nyugdíj és a munkabér között, nehogy már két helyről kapjanak pénzt. Megkérdezték ezt a vénséget, hogy a nyugdíja mellett felveszi-e azt is, amit a parlamenti ücsörgésért kap? Azt felelte rezzenéstelen nyugalommal, hogy természetesen, hiszen ez nem fizetés, hanem tiszteletdíj. Láthatóan elégedett volt a válaszával.
Nyírfa
A kdnp párt és nem hatóság. Kérhet, de nem szólíthat fel. A véleményének hangot adhat, de mint pártszervezet kisebb rangú mint egy önkormányzat polgármestere.
Jogában áll tüntetést szervezni, a rendőrségnek pedig jogában áll azt felszámolni, lévén gyülekezési tilalom.
Nem mellesleg, szeretném, ha felmérés készülne a párt támogatottságáról.
Clavigo
@Nyírfa: Nem hiszem,,hogy találnál egy " telivér " kdnp. szavazót... Ennyire nem gyagyás még Shikari sem...
gina
Titeket kellene leönteni de forró olajjal, alja rohadt banda, de eljön az az idő is,,,,,
namihami
@Csizmás Kond: 22.01: Miből gondolod, hogy egy köztéri kiállításra nincs engedély? Ha van, ha nincs-- az a szobor nekem mindegy. De, vajon milyen alapon tiltana be a KDNP (amelyik nem is hatóság) bármit is?
Ezek szerint az ateista követelheti az egyházzal kapcsolatos dolgok köztéri betiltását, pusztán a nemhite alapján!?!?! Mi több, egy kormányváltás esetén akár meg is tehetné?
Sámannus
Az igaz hogy sok a deviáns, de az is van sokféle, ami ellen eszetekben sincs tiltakozni.
Itt van például esetükben a mások zaklatása anélkül, hogy okot szolgáltatnának rá önmagában deviancia.
Csizmás Kond
@namihami:...Először is ott kéne kezdeni, hogy állítólag az a szobor a fekete életek fontosságát kéne jelképezze, holott nincs benne egyetlen fekete pötty viszont komplett buzijellegű ami már eleve meghazudtolja a róla alkotott kiállítási fogalmat.
Továbbá, egy szobor kiállítása köztéren szerintem nem azt jelenti, hogy néhány mittudomki kirakja valahová és azzal már jogot is szerzett annak épségére és hasznosságára...ennél értékesebb és leadózótt dolgok megrongálásáért nem mozdult a rendpség nagyon sokszor, és azt nem értem hogy erre miért ilyen aktívak ?
Már sok szobor körültörténtek értelmetlenségek, és a legújabb a mittudomhol lévő Sziszi szobor amit hivatalosan állítottak de szúrja a baloldal szemét, míg az ilyen ratyiművészetért képsesk szembemenni a józan ésszel.
Ha ez neked becsület az a te dolgod, de nekem és még soknak másnak egy egy emberek megalázása...téged is ugyanúgy aláznak az ilyen szivárványozással mint mást ...és fel sem fogjatom hogy milyen ember az aki képes a két említett szobrot egymással szembeállítani mint érték, hasznosság, történelem civilizáció stb.
Csizmás Kond
@namihami: ...és kimaradt, hogy az a bizonyos blm épp a szobordöntögetéssel szerzett hírnevét akarja szoborálítással felülírni ,...vagy azt akarja tudomásul adni, hogy ők ha akarnak döntögetnek ha akarnak állítanak és azt a világ bármely sarkába megtehetik ?...gondolom nem érzed közéjükvalónak magadat ?
ómió
Még, hogy az "tüntesse el"? Hisz ő maga is "szívárvány"!
mzper x
Nincs olyan, hogy KDNP
Fidesz-KDNP van.
A KDNP nem mérettetik meg külön soha. Ha meg is tenné, a KDNP-re senki nem szavazna a családtagokon kívül. Szerintem nincs annyi krumpli a földön, amivel rá lehetne bírni embereket, hogy szavazzanak a KDNP-re.

Úgy van KDNP, hogy nincs.
namihami
@Csizmás Kond: Mint leírtam, nekem ez a szobor ugyanúgy fölösleges, mint a keresztény szobrok.
De azt viszont vallom, hogy mindkét (sok) nézetnek joga lehessen szobrot állítani, ha úgy akarja. (persze, egy bizonyos határok között--pl. bizonyos testi funkcióról mégse)
Ha a jobboldaliak vagy keresztények állíthatnak náci témájú vagy irredenta szobrot, utcasort építhetsen (ráadásul közpénzen), akkor ez is legális kell, hogy legyen. Ha egy világnézet jogot formálhat arra, hogy saját nézete szerint visszaállítsa a Parlament környékét (ami egy más tömeget irritál), akkor ezt nektek is tolerálni kell.
Sámannus
A bugrisok ezer más dolog miatt terelik a vitát olyan területre, ahol másokat hibáztathatnak. A lopás a hazudozás a rablás a hatalommal visszaélés a társadalom lerohasztása nekik kisded játék, mert nincs tematizálva a közmédiában.
Nessy
Tisztelt "hívek" az Oz című filmből még el lehet énekelni a Szivárvány dalt, vagy törlendő? Eső utáni szivárványt is el kell tüntetni? Igaz egy idő után elhalványul és eltűnik.
Csizmás Kond
@namihami: ...arra nem reagáltál, hogy a szobordöntögetőkként milyen jogon veszik zokon ha az ő alkotásukat sem értékeli más...
...és mi az a nektek...hánynak látsz ?
csak úgy....
@Csizmás Kond:" Először is ott kéne kezdeni, hogy állítólag az a szobor a fekete életek fontosságát kéne jelképezze, holott nincs benne egyetlen fekete pötty viszont komplett buzijellegű ami már eleve meghazudtolja a róla alkotott kiállítási fogalmat." :)
cirmim! -remélem nem engdek soha egy múzeum vagy képtár közelébe sem,mert még tönkre tennéd azokat az alkotásokat amit nem értesz és soha nem is fogsz!
a butaság addíg nem szégyen,míg azt nem akarod bizonyítanod magadról naponta..
namihami
@Csizmás Kond: A ""nektek"" annak szólt, hogy (a beírásaid alapján), inkább jobboldalinak soroltalak be. Tévedtem?
Amit nem értek? Az, hogy ""szobordöntögető""--ez a kifejezés eddig kizárólag a magyar jobboldalra volt jellemző. Baloldali ember még (tudomásom szerint) nem döntött szobrot. (Most ne a '70 előtti évekkel hozakodj elő, mert akkor visszamehetünk a honfoglalásig is. akkor a pogány templomokat rombolták le és éppen egy Vajk nevű pogány vezetésével) Tehát akkor, a jobboldal milyen jogon döntöget szobrot? Pedig lenne jónéhány olyan, amit pusztán a ""keresztény jobboldal"" azért állított csak fel, hogy fricskázza a nép nagyrészét. És azóta is ""állnak"", baloldali embernek nem volt késztetése a rombolásra. Ez inkább a ""művelt polgári oldal"" előjogának van kikiáltva. Lásd Ferenc körúti csordavonulás, Tv-székházi Túró Rudi-akció és társai.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...biztos voltam benne hogy te szakértője vagy a szivárványos dolgoknak...
Csizmás Kond
@namihami: Nem tévedtél és nem is tagadtam soha sőt bárki kérdezte nyíltan elmondtam.
Amúgy jobb vagy baloldal...
"Általában azt szokás mondani, hogy a teljes szabadság és teljes egyenlőség egyszerre nem lehetséges. A baloldal azt mondja, hogy az egyenlőségre kell helyezni a hangsúlyt, mert a szabadságnak csak akkor van értelme, ha nem túl nagy az egyenlőtlenség. A jobboldal ezzel szemben a szabadságot helyezi előtérbe és azt mondja, hogy a baloldal túlzott mértékben beleavatkozik a szerintük természetes egyenlőtlenségbe.
Ha lefordítjuk virágnyelvről a tények nyelvére ezeket a szlogeneket, akkor azt kapjuk eredményül, hogy a baloldaliság az alsó rétegek, a jobboldaliság a középosztály érdekeit kifejező ideológia. Ilyen értelemben pl. a Fidesz jobboldali, az MSZP baloldali (példa: az MSZP segélyt akar adni ott, ahol a Fidesz adókedvezményt, ld. a vitát a családtámogatásokról 1998-ban.). A különbségek nem élesek, ezen azonban nem kell meglepődni. Általában a baloldali és jobboldali kormányok között az a különbség, hogy az előbbiek kicsit magasabb adókat vetnek ki és több az állami kiadás, míg az utóbbiaknál ez az újraelosztás kisebb mértékű. Amikor bal- és jobboldali politikusok az "igazságosságról" papolnak, akkor a baloldaliak arról szoktak rizsázni, hogy az igazságosság egyenlő a kis jövedelemkülönbségekkel, a jobboldaliak pedig arról halandzsáznak, hogy az igazságosság azt jelenti, hogy a tehetségesebb vagy keményebben dolgozó kapjon többet."
...ezt úgy találtam egy beírásban és nagyon megtetszett...mi a véleményed róla ?
Csizmás Kond
@Shikari: ...nekem tulajdonképpen az a meglátásom, hogy az oldalak csak ürügy vagy tény a hatalmi törekvésekhez.
Aki jobboldali és abba nőtt fel az azért harcol a baloldal ellen mert az elvenné amit addig összehozott, a baloldali meg az azért harcol, hogy a szétosztással bizonyítsa a rátermettségét.
Igazságtalanság egy országot oldalak szerint vezetni, ugyanis minden országnak megvan a maga alaptörvénye amit mindkét oldal be kéne tartsa és úgy irányítson...de akkor azoknak akik csak a sajátérdekoldalaik által szeretnének magasabbra jutni nem lenne értelme vezetőnek lenni.
namihami
@Shikari: 14.07: Azért a Gyulus, mint hivatkozási alap, nem igazán találó. Az ""eredményei"" legfeljebb a fajnyilas oldalon képeznek alapot szoborállításnak.
A Trianon emlékmű már a felállításakor és persze az újrafelkarolásánál is egy ostoba, fajmagyar politika és képviselőinek állítana emléket. Azoknak, akik politikai és ncionalista elvakultságukban kétszer vitték vesztes (VESZTES) háborúba és ezzel nyomorba az országot. Jár is érte újra és újra megemlékezés és szobor. Egy olyan, szinte soha nem létező Magyarország nosztalgiájának fenntartásához, ahol a magyarság mindig is kisebbségben volt.
Ahogy nem értek egyet a szocialista (kommunista) szobrokkal, úgy ezek az újra visszahozottak is csak az újonnan ébredő fajnyilas magyarok szavazásra buzdításához kellettek.
Madácsi Pali
Álszent álfideSSesek! Hihető lenne a felháborodásotok ha a papok által megrontott, használt fiúk nevében is ilyen vehemensen követelnétek, hogy vesse ki magából őket az egyház, ítélje őket el köztörvényesként a bíróság. Addig amíg iskolákat és plusz milliárdokat adtok a pedofilok támogatására, rejtegetésére, inkább hallgatnátok.
namihami
@Shikari: 19.40: Eddig nem értettem, hogy a többi kommentelő mire alapozza a véleményét rólad. Eddig...
Vajon hol olvatad azt, hogy azt írtam, hogy Gömbös életében már volt nyilas párt? A 18.49-es beírásomban csak a Gömbös és a nyilasok eszmei azonosságáról írtam. Az nem ugyanaz, mint amit leírtál.
Ezt a mentalitást hívja a nép ""Orbán-csavarnak"".
A magyarság és a ""fajmagyarság"" pedig marhára nem ugyanaz. A fajmagyarok a dunaparti magyarok elődei és utódai, egyszerűen nyilasok vagy hungaristák, újnyilasok és újhungaristák. És komoly a félelmem, hogy ha lehetőségük adódna, akkor követőik is lennénem ""bölcs"" elődeiknek. Ha ezek a ""magyarok"", akkor én nem vagyok, de nem is akarok az lenni.
Béla333
KDnP!
Harcoljatok a szobor ellen, mint Don Quijote tette a szélmalom ellen!
A királyi TV kameráit is rendeljétek ki!
Béla333
"A párt szerint a világnak vissza kell térnie a devianciából a normalitásba."

Vajon az elmúlt évtizedekben miért nem harcoltak Szájer (csatornabajnok) Józsi közszereplései ellen, hiszen az egész maffia tudott a Józsi hajlamáról?:

"Fodor elismerte, hogy már a Fidesz alapításának idején lehetett hallani arról, hogy Szájer homoszexuális. Szerinte ebben az időszakban nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel rendszerszinten, de bélyeget sem jelentett az ő társaságukban, ha valaki meleg. "
propeller.hu/itthon/3639331-fodor-gabor-elmondta-egesz-fidesz-tudott-szajer-homo

Küzdjetek, mert a jelek szerint az elmúlt évtizedek alatt semmit nem értetek el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.