Budapest főpolgármestere is átesett az első oltásán.

„Pénteken hívott a háziorvosom, és ma én is megkaptam az első oltást – azzal a vakcinával, ami jutott. Egy pár percre az volt az érzésem, mintha egy normálisan működő társadalomban élnénk. Minden jól meg volt szervezve, mindenki tette a dolgát, és mindenki nagyon kedves és együttműködő volt.”

- írta Karácsony Gergely a Facebook-oldalán.

Karácsony Gergely is megkapta az oltását, ilyen vakcinát kapott

Fotó: Facebook

"Történetesen egy ellenzéki önkormányzat rendelőjében kaptam meg az oltást, de mivel pár percre egy normális Magyarországon éreztem magam, ennek semmilyen jelentőséget nem tulajdonítottam, hiszen biztosra vettem, hogy egy kormánypárti önkormányzat ugyanilyen lelkiismeretesen szervezte volna meg ezt a feladatot."

- folytatta a posztját a főpolgármester. 

Aztán így folytatta: 

"Majd az oltás után az igazolásra várva belenéztem a hírekbe, és ott elolvastam, hogy a Fidesz szerint az ellenzék oltásellenes és az önkormányzatok csak bajkeverők. Torkig vagyok már ezzel hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk."

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Akkor az oltási útlevélben az fog szerepelni, hogy a vakcina típusa: "ami jutott". Már csak egy kérdés maradt hátra, hogy melyik országban lesz ez elegendő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Akkor az oltási útlevélben az fog szerepelni, hogy a vakcina típusa: "ami jutott". Már csak egy kérdés maradt hátra, hogy melyik országban lesz ez elegendő.
DR Eric CARTMEN
@durbincs: Mi van döngöltagyú - az ünnepekre hazaengettek az elmegyógyból ?
emerencia
Tök mindegy, hogy egy közszereplő melyiket kapja.Ő eddig is korrekt egészségügyi szolgáltatáshoz jutott hozzá, s ha évek múlva gondja akad biztosan nem fogják elhanyagolni vagy elzavarni, hogy nincs is baja. Sajnos velünk mezei itt élő és egész életében adót és járulékot fizető polgárokkal jó eséllyel mindkettő előfordulhat ezért ragaszkodnánk sokan a biztonságos, modern nyugati vakcinákhoz.
Eladott Ország
@emerencia: Mai napig nincs EU/EMA engedélye a keleti vakcináknak. Úgy látszik, hogy nem csak egy pecsét kérdése!
emerencia
@Eladott Ország: Ezért nem mertem őket bevállalni, inkább vártam nap mint nap magamat veszélyeztetve. Ha megkapták volna az EMA engedélyt, beadattam volna és már most immunis lennék. Végül pár napja nagynehezen megkaptam a rossz sajtójú Asztrát. Csak azért mertem bevállalni mert ha valami bajom lenne EU-s polgárként nagyobb az esélyem talán valami segítségre.
Nessy
@emerencia: A gyermekem már a második Astrán is túl van harmadik hete. Nem volt semmi mellékhatás Istennek hála. Volt pár álmatlan éjszakám a vérrögösödés miatti aggódás miatt! Ő is dolgozott másnap, csak nem lett belőle országos hír. Mint ahogy sok ezren!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.