Szaniszló Sándor polgármester azt írta, vállalják, hogy az oltóanyagokat húsz napon belül beadják Pestszentlőrincen és Pestszentimrén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Gyurka80: ma, 16:10
Te nem vagy ép, Magyarországnak nem a magyar emberek a legfontosabbak? Tudsz arról, hogy az uniós államok szolidaritási alapot hoztak létre, hogy a leginkább megszorultaknak adjanak pluszban vakcinát? Az egészen biztosan elkerülte a figyelmedet, hogy ezt a megállapodást három ország nem írta alá, Ausztria, Csehország és Szlovénia.
"Ausztria így 60 000-rel több vakcinára tett szert, Csehország viszont önmagának okozott kárt, mert a szolidaritási mechanizmus alapján 140 000-rel több vakcina járt volna neki."
forrás : merce.hu/2021/04/02/szolidaritasi-vakcinakat-osztanak-az-eu-ban-harom-orszag-elutasitja-a-reszvetelt-a-programban/
És erre te azt a polgármestert nevezed hülyének, aki arra törekszik, hogy a polgárok be legyenek oltva.
Szerintem (nem)kicsit össze vagy zavarodva, hiszen az oltásellenesség már nem áll meg, pedig milyen kényelmes kis panel volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
A magyar kormány meg intézkedjen, hogy az általa visszamondott 1750.000 Moderna vakcina megérkezzen az országba. A kinai-t, és az oroszt meg állitsa le! Bevizsgálatlan, ismeretlen hatékonyságú vakcinákkal ne oltassa a magyarországi magyarokat. Fene bánja, nyeljük be ezt a pár millirdos veszteséget, több is veszett Mohácsnál!Az ország lakóinak egészsége ennél többet ér!!!
Málna
@kereső: Megértem, én is zavarban vagyok, ha nálam okosabbal beszélgetek...
Málna
@kereső: Az állam 24 millió nyugati vakcinát rendelt. Mennyit szeretnél még? Az már nem az ő kompetenciája, hogy ez meg is érkezzen.
Nem nagyon érted még mindig, ugye, hogy miért kellett a kínai és az orosz vakcina?
Málna
@kereső: Tudom, már elsőre is értettem. És mint mondtam, az okát is értem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.