Több mint 12 ezren vannak a Covid-osztályokon, közülük 1407-en lélegeztetőgépen. Az átoltottság átlépte a 25 százalékot. 2 202 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1407-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 2 536 751 fő, közülük 1 005 936 fő már a második oltását is megkapta. A magyar lakosság 25%-a már kapott oltást, szemben az uniós 13%-os átlaggal. Miután a beoltottak száma kedden meghaladta a 2,5 milliót, a mai naptól megkezdődhet a lépcsőzetes újraindítás. Szigorú járványügyi intézkedések mellett, de kinyithatnak az üzletek, a szolgáltatások, és a kijárási tilalom 22 órára tolódik.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Szeparepa2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Mit csinál ez az elmebeteg hitler utánzat a beteg fidesz bandájával.??? szándékosan öli a népet, ??de fontos most is a foci, ezt a rohadékot muszály biróság elé állitani.. és elitélni élete végéig ne süssön rá a nap...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.