Az orvosblogger a kormányzati cenzúra megtörésére adott ki felhívást.

Gyakorlatilag megszűnt a sürgősségi ellátás a tatabányai Szent Borbálában

Fotó: pixabay.com

Tegnap este gyakorlatilag megszűnt a sürgősségi betegellátás a Tatabányai Szent Borbála Kórházban. Ez az intézmény az, amely nem tudja kifizetni azoknak a dolgozóknak a járandóságát, akik március elején az új jogállási törvényt nem írták alá, így munkaviszonyuk megszűnt

- írja a ismert orvosblogger, Kunetz Zsombor vasárnap megjelent bejegyzésében.

Megjegyzi, sajnos ez a kórház a jelek szerint csődben van, és olyan humánerőforrás hiánnyal küszködik, amely miatt a kórházfunkcióját is elveszítette.

Továbbra sem lehet sem a lakosságnak, sem a szakmának releváns információja arról, hogy mi a valós helyzet a kórházainkban, mennyire leterheltek ezek az intézmények.

Ezért, minden olyan képet, amit megkapok a beteg-, és személyiségi jogok tiszteletben tartásával meg fogok jelentetni. Biztonságosan a [email protected] címre tudtok fényképeket dokumentumokat küldeni

- jelentette be Kunetz,.

Mint ismeretes, ezen felvételek képek, és videók készítése – még a COVID előtti időkből keletkezett – NAIH és Ombudsmani állásfoglalás szerint is teljesen legális, sőt ezek tiltása alkotmányellenes.

Hiszen az kifejezetten közérdek, hogy tudjunk arról, hogy mi folyik a kórházakban, persze a beteg-, és személyiségi jogok tiszteletben tartásával, írja a blogger.

Tegnap este gyakorlatilag megszűnt a sürgősségi betegellátás a Tatabányai Szent Borbála Kórházban. Ez az intézmény az,...

Közzétette: Dr. Kunetz Zsombor MBA – 2021. április 11., vasárnap

Forrás: Facebook

Címlapkép: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jobb, ha az emberek nem tudják mi történik valóban a kórházakban, rendelőkben! Kiderülne, hogy a kormánypropaganda csak dajka mese! Akik meghalnak, már nem tudják elmondani. Akik túlélik, azoknak meg sokan nem hisznek!
kissé felnőttem
orbánnak irjátok meg meg a csontkutatónak az ex eü miniszterének a vén trrottynak, is igaz mindkettő az már csak pénzéhség miatt vannak itt
justhpeter
Nincs kormány és nincs ellenzék. A kormánypártok képviselői kizárólag lopni járnak be a parlamentbe, az "ellenzéki" képviselők meg melegedni. A magára hagyott választókat holj hitegetik, hol fenyegetik. S amikor majd gorombára fordul a helyzet azok lesznek elítélve, akiket addig semmibe vettek, hülyének néztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.