Varga Judit kedd este írt bejegyzést közösségi oldalára, amiben az alábbiakat írta.

Varga Judit ismét erős kijelentés tett – oltásellenességgel és migránsok betelepítésével vádolja a baloldalt
Fotó:MTI/Mohai Balázs 

Miközben a baloldal egyik kezével oltásellenes kampányt vezényel, a másikkal a járványhelyzet kellős közepén migránsok betelepítését, és az Európában munkájukat vesztett emberek bevándorlókkal történő lecserélését készíti elő.

- kezdi bejegyzését majd így folytatja:

Az Európai Parlament szakbizottságának legújabb javaslata nemcsak legalizálná a migrációt, de bevándorlók tömeges behozatalával válaszolna az európai munkaerőhiányra.

- majd ezt is hozzá tette:

Amikor már azt reméltük, hogy a baloldal végre meghallotta az emberek hangját, a LIBE-bizottság legújabb jelentése egy egységes uniós bevándorlási kódexért kiált, és zöld utat adna a migrációs hullámoknak Európába, annak érdekében, hogy képesítéssel nem rendelkező, olcsó munkaerővel árasszák el az európai munkaerőpiacot.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás:Facebook
Címlapkép:Fotó:MTI/Mohai Balázs 

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
nem kéne ennyire átlátszóan hazudni, mert normális ember csak hülyének nézheti a tengós csajt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Nyugodtan hátra lehet dőlni, mindjárt minden rendben lesz. Ezt már nem csak a milliárdokért megvásárolt hirdetésekből, a másik milliárdokért fenntartott propaganda-hadseregtől és a kizárólag a közpénztévéből tájékozódó hívektől és/vagy hívőktől tudjuk, hanem Cseresnyés Péter munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkártól is. Az M1 Ma Reggel című műsorában mesélt erről az államtitkár úr, a hirado.hu le is adta az anyagot „Megindult a munkaerő visszaáramlása Magyarországra” címmel. És tényleg, hogy megindult! Magam is tapasztaltam, hogy egymást verik le a népek a Heathrow-n. Felhergelt magyar vendégmunkások egymáson taposva igyekeznek a berlini reptéren feljutni az első gépre. Csőstül csődülnek Ausztriából is, akár gyalog is vállalva az utat mínusz tizenöt fokban, mert mégis jobb itthon. Ami egyébként igaz is, mert ki az, aki nem szeretne inkább a hazájában élni és dolgozni? Mert jó buli – és nem csak buli, hanem nagyon komoly tanulási folyamat is – beilleszkedni egy idegen kultúrába, megtanulni más emberek szokásait. Ez a része lehet akár kaland is, de a legtöbb kint dolgozó biztosan örömmel jönne vissza, ha lenne miért és lenne hová.Olyan magyarokról én is tudok, akik a kétségessé vált helyzetben, a Brexit örömére más országot céloznak meg, de olyanról még nem hallottam, aki Cseresnyés Péter hívó szavára hazatrappolt volna. Sokkal inkább más európai országokat választanak, ahol bizony tárt karokkal várják őket. Ugyanis a szakképzett munkaerő a legtöbb országban hiánycikk, de távolról sem a magyar kormány jólteljesítése következtében. Tehát áramlik vissza a magyar munkaerő, de azért, hogy a gaz ellenség be ne töltse a nekik fenntartott munkahelyeket, azokat gyorsan be kellene tölteni harmadik országbeli (jellemzően ukrán) munkaerővel. De azok sem akarnak jönni, a hálátlanok. Tartok tőle, hogy lassan tágítani kell a kört és Bangladeshből kell toborozni munkaerőt, már amennyiben ott alacsonyabbak a bérek, mint itt. Addig is lelkesen várjuk a visszaözönlőket.
csipetke
@Shikari: 08:17 A keleti,(kínai) pedig semmit nem fog okozni,merthogy nemigen hatásos. Esetleg akik ezzel vannak oltva,ugyanúgy megbetegedhetnek,mintha be se lennének oltva. Ráadásul a kínai fő-fő egészségügyi akárki nyilatkozta.
Gondolom,nem jelentette be a pártbizottságon,hogy mit fog nyilatkozni,így utána magyarázkodtak ezerrel.Aki bejelentette,hogy a kínai vakcinák "kevésbé hatékonyak",mint a nyugatiak,az már valószínűleg el van ásva a pártközpont kertje végiben
Shikari
@csipetke: Arról volt szó, hogy nem veszélyesek a keleti vakcinák. Ne terelj, mert ez így tény.
Szeparepa2
JÓ ÉN SZÓLTAM, MÉG EGY TROLL SZART LÁTOK ÉS SZÉTBASZOM A PROPELLERT... ENNYI VOLT..
csipetke
@Shikari: 16:34 Pont azért veszélyesek,mert akiket ezzel oltanak,esetleg azt hiszik,hogy védettek,de ez egyáltalán nem biztos.Ezeket az embereket tesztelni kellene,hogy egyáltalán van-e ellenanyag a vérükben.Ez pedig annak a dolga,aki megvette a csekély hatású kínai vakcinát háromszoros áron,és most még fizethet majd a tesztekért is. A ruszkik legalább a saját vakcinájukat beadták az EU-hoz engedélyeztetésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.