Tegnapi Egyenes beszédben folytatott beszélgetése kapcsán írt bejegyzést szerdán közösségi oldalára Dobrev Klára.

Ahogy tegnap az ATV-ben mondtam, van alternatívája ennek a hitvány, lelketlen kormánynak! Ezt be is fogjuk bizonyítani!

A teljes bejegyzés itt látható:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Mohai Balázs

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Gyurka80: ma, 11:09
Még szerencse,hogy orbánod a válság nélkül is visszatornázta az államadósságot a gyúrcsányi magasságokba.Nem is fogadják már csak a keleti krumpli termelők.Igaz a krumpli a válaszóinak lesz.
Többek között neked is.Muszlim krumpli.Zabálhatod nagy keresztény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@CsipkeRózsa: Gondolkozz, hogy a szlovákokat miért nem tette úgy tönkre (nem kellett IMF lélegeztetőgép!) a világválság!
Gyurka80
@Emmersson71: Az indexból tájékozódsz a te bajod! Tény gyurcsányi (majdnem?) csődbe vitte az országot! Csak a hülyék hiszik el. hogy libajnai (nem értettünk hozzá) renbe rakta az országot 1 év alatt!
ómió
@Emmersson71: És? Nem Járai népzsebelt, hanem az efftársaid! Vagy efftársilag már ezt is rá kell hazudni?
ómió
@simmering73: Aki a 3000 milliárdot "elsíbolta", az, "te megvezetett barom", pufajkás efftársatok volt, Bokros efftársatok kivitelezésében! A nyugdíjjárulékokat (amiből az állam a nyugdíjakat fizeti) egy törvénnyel kiterelték, kilopták a nyugdíjat fizető állami nyugdíjkasszából efftársi, ám nyugdíjat nem fizető magánnyugdíjkassza zsebekbe - ott jól kamatoztak az efftársaknak - miközben az állam, hogy kifizethesse a nyugdíjakat, újabb és újabb hitelek felvételére kényszerült. Kopogtatott is az államcsőd rövidesen! Magyarul államkölcsönök terhére tömtétek az efftársi zsebeket, bolsi fajkretén, és te makogsz itt "elsíbolásról"? És most az az "elsíboló", aki az állami nyugdíjkasszából általatok kilopott pénzeket az államnak visszaadta? (Hiszen az "állta a nyugdíjfizetés cehhjét"!) És te meg a mocsokbolsi tolvajbandád nevez másokat maffiának meg hazudná másra az egyszer már "önbevallott" hazudozásait? Leszel te még aljasabb idióta is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.