A 2017 novemberében rejtélyes módon eltűnt, és valószínűsíthetően meggyilkolt egykori Való Világ szereplő Novozánszki Fanni ügyében a családot képviselő ügyvéd kért a búvárok segítségét.

A Novozánszki Fanni családját képviselő ügvéd, dr. Lichy József a Blikknek arról nyilatkozott, hogy rengeteg megkeresést kap ismeretlen személyektől, hogy lehet a 2017 novemberében rejtélyes módon eltűnt, és valószínűleg meggyilkolt lány holtteste, ám a legtöbb esetben kiderül, hogy ezek csak fantazmagóriák. 

Régészbúvárok segítségét kérik, hogy megtalálhassák VV Fanni maradványait

A rendőrség Novozánszki Fanni eltűnése után kiadott körözési fényképe az egykori villalakóról

Fotó: police.hu/BRFK

Ám nemrég egy olyan férfi kereste meg őt, aki teljesen tisztában van azzal a területtel a Dunán, ahol anno a rendőrség is vizsgálódott a holttest után kutatva – és amely terület nincs messze a szalkszentmártoni bányatavaktól sem, amely ugyancsak a nyomozás homlokterében volt.

Rengeteg levelet kapok önjelölt magánnyomozóktól, hogy miként történhetett a gyilkosság, illetve hogy hol kellene keresni a holttestet (...)  Az elméletek nagy része nem vehető komolyan, de amit ez az úr állít, akár a megfejtés is lehet. Hosszasan beszélgettem vele és kiderült számomra, hogy nagyon jól ismeri ezt a területet, gyerekkorától kezdve szinte minden szabadidejét ott töltötte.

Meglátása szerint nem kizárt, hogy miután a gyilkos a Dunába dobta a már élettelen lányt, a sodrás a testet az öböl felé vitte, amit a közelben lévő munkagépek kotortak ki. Ő úgy tapasztalta, bármit is dobott a folyóba, minden ott kötött ki. És ami nagyon fontos, nem is úszott onnan tovább, nem került ki újra a nyílt vízre. Ez egy teljesen elfogadható elmélet, ezért kérni fogom a törvényszéket, hogy amennyiben lehetséges, speciális régészbúvárok vizsgálják át ezt a területet

- mondta el az ügyvéd a lapnak.

A Blikk cikke szerint bár a járványhelyzet miatt minden tárgyalást elhalasztottak, az egyetlen vádlott B. László ügye tovább folyik, hétfőn tartanak tárgyalást az ügyben a Fővárosi Törvényszéken, ahol két elmeszakértőt fognak meghallgatni.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.