A helyreállítási alap 5800 milliárdjának mielőbbi lehívásáért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
MOST nem szabad engedni a magyar qrmánynak!!!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Az Unió semmit nem tud tenni Orbán ellen.
Bizonyíték erre a "Hallo Diktator!" c. film...

Nekünk tényleg meg kell reformálni az Uniót!
Namely
@sgl: 1. Már a programban (tehát választások előtt) benne volt, hogy 10 év alatt. Amúgy - közmunkásokkal - de meglett.
2. A hivatalos programban (Nemzeti Ügyek Politikája) én sem találtam meg, de végig benne volt a kommunikációban az egykulcsos adó (az egyik vesszőparipájuk volt).
3. Én nem emlékszem, hogy ez a választások előtt valaha szóba került volna. Lehet, hogy tévedek, de az biztos, hogy utána tették meg, és viharos gyorsasággal.
4. Ellenzékben mindenkinek fontos, utána kormányon annyira már nem. Lehet, hogy benne volt, nem kétlem.
És ami nálad nem volt: gondolom nem véletlenül.
A "söralátét" nem jött össze, viszont a Kormányablak nagyon jól működik. Nekem, mint tőzsdésnek hihetetlen jó, hogy csökkent az adó, csökkent a bürokrácia, viszont az a bizonyos "söralátét" nagyon messze van, hihetetlen bonyolult minden. Csökkent ugyan az adminisztrációs teher, de nem megfelelő mértékben.
(amúgy miért nem? Mert a kivételek országa vagyunk. Mindenre van egy olyan csoport, ami kivétel, űrlapok, nyomtatványok, stb).
Az alacsony kamatok megvalósultak, az MNB teljesítménye nem rossz.
Az önfejűség nekem tetszik.

De:
A K+F nem mozdult előre.
Az oktatás színvonala nem emelkedett.
Nincs ipari stratégia.
Nincs környezetvédelmi, erdőgazdasági, folyó, stb stratégia.
A rendvédelem bár nem rossz, de korántsem elégséges.

Ami a korábbi kormányokhoz képest nem változott: korrupció, következmények nélküliség, feudalizmus, oligarchák.

Azonban az EU-t nem érdekli, hogy velünk mi van, nem ezt teszi mérlegre, hanem:
mennyi a lobbik nettó egyenlege a magyar kapcsolatból.
Mivel az igen erőteljesen pozitív, ezért "hinni fognak neki".

Pont.
kissé felnőttem
akkor én ingyen osztogatom a csirkemájat , igérni tudok én is, kabaré ujabb pártcsaládban akar vezető poziciót aj a nem javul semmit nem tanult.
Sámannus
Jáj, hát mégis loptatok akkor jöjjön a sarija
csipetke
@kokopelli: 11:05 Egyedül azt tudni,hogy Németország miért nem lépett,mert orbán kilóra eladta a magyar melóst fillérekért az összeszerelőgyáraknak. A többiek meg morognak,elégedetlenkednek,mert látják,hogy hiába ömlesztenek ide bármennyi pénzt,az orbán-pereputtynál köt ki,meg orbán strómanjainál,oligarcháinál,meg persze be van betonozva az agyatlanul építtetett felesleges stadionokba.A fidesz kommunikációjával ellentétben,amire orbán képes volt 11 év alatt,hogy Európa egyik legszegényebb országa lettünk,és már csak Bulgária van mögöttünk.De erről nem beszél a fidesz,azért ez óriási gáz a kormánynak nevezett bólogatójancsiknak is. A luxemburgi külügyminiszter mondta sok évvel ezelőtt,hogy a fidesz egy rákos daganat az unió testén,amitől minél előbb meg kell szabadulni. A Néppártból már kivágták őket,de a tagországok már azt tervezgették,hogy csinálnak egy másik uniót a fidesz,és a lengyelek nélkül.De a fidesz már a lengyeleknek is gáz,és akik a szenvedői vagyunk a fidesz garázdálkodásának,azok mi vagyunk,a kisemberek.Reménykedjünk benne,hogy jövőre változik a helyzet.A jogászok már most azon dolgoznak,hogy amit most csinált a fidesz,hogy az embereiket beültették ilyen-olyan alapítványokba,és az a katyvasz,amivel százmilliárdokat toltak ezekbe az alapítványokba, "visszacsinálni".Mentik ki a vagyont,nyilván ki akarják üríteni a kasszát,mielőtt eltakarodnak.
De csak egyszer szabaduljunk meg tőlük...
Clavigo
A végén még Polt Pötyit is leváltják..??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.