Karácsony Gergely Facebook-oldalán fejtette ki véleményét, miután szombaton megteltek Budapest utcái a terasznyitás alkalmából.

Szikrázó napsütés, élettel teli város, vidám, beszélgető, falatozó, poharazó emberek a teraszokon. Jó ilyet látni? Normál körülmények között igen. Ám ami máskor büszkeséggel tölti el a szívemet, az ma aggodalommal tölti el. Miközben megértem a budapestiek szabadságvágyát, a terasznyitás utáni eufóriát, mindenkit szeretnék fokozott óvatosságra inteni, hiszen ma is több, mint kétszáz honfitársunkat veszítettük el, ma is új COVID-fertőzöttek ezreit jelentették az egészségügyi hatóságok

- írta közösségi oldalán.

Hozzátette:

A nyitás lépései sajnos nem jelentik azt, hogy a járványt magunk mögött tudhatjuk. A nyitás jelentése sokkal inkább az, hogy a kormány a szabadság nagy része mellé a felelősség nagy részét is átadta az állampolgároknak. Lehet ezzel józanul élni.

"Egyszerre élvezni a napsütést, egy jó kávét egy hangulatos kerthelyiségben, de közben megóvni magunk és mások egészségét"

Továbbra is tartva a távolságot, betartva a higiéniai szabályokat és viselve a maszkot, amikor éppen nem fogyasztunk.

"A járványügyi előírások betartása és az oltás együtt adhat esélyt a járvány megfékezéséhez, különben félő, hogy vissza kell fordulnunk az úton, amit eddig megtettünk. Kérek mindenkit, hogy vigyázzon magára és másokra, és ha még nem tette volna, vegye fel az oltást" – zárta posztját a főpolgármester.

Szikrázó napsütés, élettel teli város, vidám, beszélgető, falatozó, poharazó emberek a teraszokon. Jó ilyet látni?...

Közzétette: Karácsony Gergely – 2021. április 25., vasárnap

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Teljesen igazav van a főpolgármesternek. Nagy ára lesz még ennek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@csak úgy...: hülye MSZMP s irigy kutya! Nem csodálkozom hogy egyesek csak húgynak hivnak. Illik rád a megnevezés egy ostoba tudatlan kiégett fasz vagy. Sajnállak...
rokker33
@csak úgy...: Az meg hogy soha nem tudsz reagálni az adott hozzászóláshoz vagy témához az csak téged minősít és akik ellened vannak azoknak az igazát támasztja alá.Minden egyes hozzászólásod igazolja hogy hülye vagy mint egy fasz! Elavult gondolkozás egy kiégett embertől nem várok többet. Hajrá MSZMP Hajrá kádár rendszer!!!
JAJMÁR
Öntudatnak nyoma sincs az emberekben! Ez nyilvánvaló! Azt teszik, amit mondanak nekik. Ha 8-ig kell hazaérni, akkor hazaérnek, ha nem, akkor meg nem mennek haza! Az utcára mind! Majd a rendeletben megszabott időpont előtt 10 perccel mind hazaindul! Törvénytiszteletből!
Nem, ez nem Norvégia, ez Magyarország!
Itt "szigor" kell, gyerek a nép!
csak úgy....
@rokker33: csak úgy lenne neked dolgod a fidesszel,mint nekem anno az mszmp. vel...
az a szar,hogy te egy nagyon buta gyermek...,kár beléd a szó, majd tapasztnyalsz és valamikor eszedbe jutok...,mikorra többszörösen félrevezetett és átbaßott leszel,mert a munkaidödböl már gondolkodásra sem fussa nem ám családra! az viszont jó,mert a 1/2 nótások inkább gürizzenek mint szaporodnak.
rokker33
@csak úgy...: Szerintem befejezhetnéd már a személyeskedés, mert szart sem tudsz rólam. Amit elmondtam magamról vagy igaz vagy nem ezt te sosem tudod meg. Még mindig szánalmasnak talállak és rajtad kívül itt senki sem foglalkozik a maganéletemmel.Nagyon sajnálom hogy csak erre fussa egy magányos kiégett öregembertől nem várok többet.
ómió
A Facebookvirtuóz megint "megaszonta"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.