Karácsony Gergely Facebook-oldalán fejtette ki véleményét, miután szombaton megteltek Budapest utcái a terasznyitás alkalmából.

Szikrázó napsütés, élettel teli város, vidám, beszélgető, falatozó, poharazó emberek a teraszokon. Jó ilyet látni? Normál körülmények között igen. Ám ami máskor büszkeséggel tölti el a szívemet, az ma aggodalommal tölti el. Miközben megértem a budapestiek szabadságvágyát, a terasznyitás utáni eufóriát, mindenkit szeretnék fokozott óvatosságra inteni, hiszen ma is több, mint kétszáz honfitársunkat veszítettük el, ma is új COVID-fertőzöttek ezreit jelentették az egészségügyi hatóságok

- írta közösségi oldalán.

Hozzátette:

A nyitás lépései sajnos nem jelentik azt, hogy a járványt magunk mögött tudhatjuk. A nyitás jelentése sokkal inkább az, hogy a kormány a szabadság nagy része mellé a felelősség nagy részét is átadta az állampolgároknak. Lehet ezzel józanul élni.

"Egyszerre élvezni a napsütést, egy jó kávét egy hangulatos kerthelyiségben, de közben megóvni magunk és mások egészségét"

Továbbra is tartva a távolságot, betartva a higiéniai szabályokat és viselve a maszkot, amikor éppen nem fogyasztunk.

"A járványügyi előírások betartása és az oltás együtt adhat esélyt a járvány megfékezéséhez, különben félő, hogy vissza kell fordulnunk az úton, amit eddig megtettünk. Kérek mindenkit, hogy vigyázzon magára és másokra, és ha még nem tette volna, vegye fel az oltást" – zárta posztját a főpolgármester.

Szikrázó napsütés, élettel teli város, vidám, beszélgető, falatozó, poharazó emberek a teraszokon. Jó ilyet látni?...

Közzétette: Karácsony Gergely – 2021. április 25., vasárnap

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Teljesen igazav van a főpolgármesternek. Nagy ára lesz még ennek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
Ha a teraszokon nem kell szájmaszkot viselni, akkor miért kell még mindig az utcán, vagy az üzletben?!
Vagy mindenhol, vagy sehol. Döntsd már el te elmebeteg orbán!
tothjani
Nálunk a nyitást az oltottak számára alapozzák, pedig azon nem sok múlik.
Kínában a lakosság 5%-a sincs még beoltva, gyakorlatilag nincs fertőzés és 1 éve nem halt meg miatta senki, Ausztráliában 250 ezer ember van beoltva napi 20-40 fertőzöttet találnak és január óta nem halt meg senki.
A vakcina ugyan véd, de rengeteg múlik az embereken is !!!
Csizmás Kond
...de hát nem az szajkózzák nap mint nap hogy az emberek nem hülyék ???
csak úgy....
@Csizmás Kond: de azt! -de közben nem rád és @durbincs: ra gondolnak!
RonaGyuri
viselve a maszkot, amikor éppen nem fogyasztunk.???
A dagadék személyes példával okadatolta, hogy nem kell!!! =))
simmering73
Teljesen igazav van a főpolgármesternek. Nagy ára lesz még ennek.
rokker33
Eddig azért sírtak gyurcsótánnyal hogy elvannak nyomva az emberek és nem nyitnak semmit. Most már az is baj hogy részben kinyitottal És igen az emberek feladata, hogy védekezzenek. Nem lehet mindenhol ott Müller cili hogy megóvjon mindenkit. Egyre unszimpatikusabb ez a kalácsképű Gergely pedig 19 ben még neki szurkoltam. De egyre rosszabb...
rokker33
Ebből is látszik hogy az ellenzéknek soha semmi nem jó.Mindig lesz kifogás Én örülök hogy már ilyen nyitás megléptek.Ausztriában majd csak május 19 én nyit minden. Mondjuk ott keményebb támogatást kapnak a tulajok a dolgozók is 80% ot+
csak úgy....
@rokker33: az a lényeg,hogy neked orbán viktorbácsi és a fidesz maradjon okos és szinpatikus,- ezért tán még kaphatsz egy "gyerehaza fiatal" csomagot is...
a politikában nem "szurkolni" kell, ott tájékozódni az X elött,amiröl te beszélsz az a foci + a totó.
te miböl ítéled meg az aktuális politikusok jó vagy rosszaságát!? orbánról is beszélnél,kíváncsi lennék az igazságos véleményedre!?
simmering73
Azt mondja Rusvai: A terasznyitással az a cél, hogy a nyájimmunitás minél előbb meg legyen.(RTL Híradó). Tehát minél többen elkapják a vírust. Normális? Akkor minek kellett a szigorítás meg a szájmaszk? Már rég túl lennénk rajta és a fél ország is meghalt volna.
Csizmás Kond
@Horizont: Akinek igaza van annak mi jár ?
rokker33
@csak úgy...: hülye vagy fiam ülj le.Erre szebben nem tudok reagálni. Szebb jövőt!
csak úgy....
@Csizmás Kond: akinek nincs igaza ,csak úgy képzeli,- annak mi jár?
rokker33
@csak úgy...: te miböl ítéled meg az aktuális politikusok jó vagy rosszaságát!? orbánról is beszélnél,kíváncsi lennék az igazságos véleményedre!? Orbánról elmondtam már a véleményem. Egy büdös tetves cigány!Vannak olyan intézkedései amit támogatok, de sose szavaznék rá.
csak úgy....
@rokker33: töled és a tehetségedböl többre nem is számítottam! :) náladnál butább szakácsot keresve sem találhatott volna a labanc :) osztrákúl már bírsz beszéni te büszke magyar?
csak úgy....
@rokker33: az,aki szerintem a hazájából elmenekül mert nem fussa betevöre,közben az ellenzéket szidja külföldröl .., persze te egy "ti hazátok" mozgalmista is lehetsz a gógyédból lassan arra következtevek! az a szomorú,hogy se te sem magyarország nem jut töletek arrébb,ti is csak a múlt bünöseit kersgélitek ...,persze a tökömnek tartok itt elöadást egy befogadásra és értelemre károsultnak...,mikor ti magyarok ,szerintetek mindenre képesek ..
gondolom ósztriába is magadtól ,közvetítö segedelmével..
rokker33
@csak úgy...: hülye MSZMP s irigy kutya! Nem csodálkozom hogy egyesek csak húgynak hivnak. Illik rád a megnevezés egy ostoba tudatlan kiégett fasz vagy. Sajnállak...
rokker33
@csak úgy...: Az meg hogy soha nem tudsz reagálni az adott hozzászóláshoz vagy témához az csak téged minősít és akik ellened vannak azoknak az igazát támasztja alá.Minden egyes hozzászólásod igazolja hogy hülye vagy mint egy fasz! Elavult gondolkozás egy kiégett embertől nem várok többet. Hajrá MSZMP Hajrá kádár rendszer!!!
JAJMÁR
Öntudatnak nyoma sincs az emberekben! Ez nyilvánvaló! Azt teszik, amit mondanak nekik. Ha 8-ig kell hazaérni, akkor hazaérnek, ha nem, akkor meg nem mennek haza! Az utcára mind! Majd a rendeletben megszabott időpont előtt 10 perccel mind hazaindul! Törvénytiszteletből!
Nem, ez nem Norvégia, ez Magyarország!
Itt "szigor" kell, gyerek a nép!
csak úgy....
@rokker33: csak úgy lenne neked dolgod a fidesszel,mint nekem anno az mszmp. vel...
az a szar,hogy te egy nagyon buta gyermek...,kár beléd a szó, majd tapasztnyalsz és valamikor eszedbe jutok...,mikorra többszörösen félrevezetett és átbaßott leszel,mert a munkaidödböl már gondolkodásra sem fussa nem ám családra! az viszont jó,mert a 1/2 nótások inkább gürizzenek mint szaporodnak.
rokker33
@csak úgy...: Szerintem befejezhetnéd már a személyeskedés, mert szart sem tudsz rólam. Amit elmondtam magamról vagy igaz vagy nem ezt te sosem tudod meg. Még mindig szánalmasnak talállak és rajtad kívül itt senki sem foglalkozik a maganéletemmel.Nagyon sajnálom hogy csak erre fussa egy magányos kiégett öregembertől nem várok többet.
ómió
A Facebookvirtuóz megint "megaszonta"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.