A DK-s Vadai Ágnes arról beszélt a parlament hétfői ülésén, hogy lakosságarányosan Magyarországon halnak meg a legtöbben, ezért nincs mit ünnepelni.

Mit ünnepel Orbán, amikor 26 ezer fölött van a halottak száma? Így reagált a miniszterelnök
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A miniszterelnök tette politikai verseny tárgyává a halottak számát, amikor azt mondta, hogy

a védekezés sikerét a megmentettek életében lehet mérni

- közölte.

Orbán Viktor úgy válaszolt, a válság kezdete óta minden napot azzal töltöttek, hogy a magyarok életét megmentsék, a kórházak működjenek, legyen vakcina és be tudják oltani az embereket. Az átoltottság arányából látható, hogy Magyarország ezzel a feladattal jól birkózott meg – értékelt.

Megjegyezte:

közben meg kellett küzdeniük az ellenzékkel is, amely folyton akadályozta a védekezést. Elismeréssel tartozunk az egészségügyben dolgozóknak, nem vádaskodással

- fűzte hozzá.

Vadai Ágnes erre kijelentette:

nem lehet bízni a miniszterelnökben, és a magyarok többsége már nem hisz neki. Azt kérte a kormányfőtől, hogy adja meg a tiszteletet az embereknek és a halottaknak is.

Orbán Viktor közölte: sokkal jobban haladnának a védekezéssel, ha az ellenzék nem lenne oltásellenes, de ellenzéki képviselők határozatot nyújtottak be a kínai és orosz vakcinák ellen.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Az első hullámban olyan süketeket beszéltek, hogyha ezt ma az ellenzék tenné bizony sittre kerülnének, de egy összevissza hadováló senkiházi megvásárolt tizenhatezer lélegeztetőt, amivel talán India elől vásárolták fel a készletet, de még ma is elpasszolhatnák oda, még nem késő, mert így a nyakunkon marad. A másik nagy atrakció a tesztelés tagadása, amikor Ausztriával példálódzott, és a nyugati módszer helyett a vakcinával hozakodott elő, de mivel a késedelem és a téves diagnózis emberéletekbe kerül az istennek sem ismeri el, hogy alkalmatlan mindenhez amihez hozzányúl. Legújabb "lélja" már a 30000 (harmincezer) félelmetes határ, de már látható a zavarodottsága, lehet, hogy ennél is több lesz, és kezdi a migráns kipcsakjait másokra uszítani.
Kapanyél
Ha Karácsonykor elég volt a Boldog Karácsonyt, most minek cifrázta. Éljen május elseje!
RonaGyuri
@Shikari: erre mondja a latin: similis simile gaudet!!! =))
RonaGyuri
A lelkiismeret furdalásnak is új dimenzióját adta

Őfenesége frappáns válasznak szánta, de csak szánalmas nyekergésre sikeredett

Mottó:
Ha már lelkiismeret!
Tiborc panaszában (Erkel olvasatában):
„A lelkiismeret
Nem vitt rá engemet!”
az ő Tiborczánál nagyon más a helyzet!

„Még egy ilyen gyáva alakot, mint ön, még nem láttam. Férfi ön egyáltalán?” – mondta a ME-nek a parlamentben Jakab Péter, majd hozzátette: „Itt lenne az ideje, hogy vállalja a felelősséget, de inkább másra mutogat – mondta a Jobbik elnöke. Haverok, meg foci, csak ez számít a miniszterelnöknek ”!
„Válaszában” Orbán Viktor finoman szólva is erősen véleményes számokat mantrázott, pontosabban felolvasott, majd előadta, hogy:
„A halál komoly dolog, kellő komolysággal kell róla beszélni”, de szerinte „a Jobbik frakcióvezetője mégis faragatlan és nyegle módon beszél”. Majd újabb süketelés után: „ Az önök lelkén emberéletek száradnak ”!
Azaz Jakab nyugodtan felkiálthatna: „quod erat demonstrandum”!
balos
Debil köcsög vagy geci!Azt REKLÁMOZTAD HÓNAPOKIG,hogy Mindenkit?megvédsz!Mikor hazudtál?Én tudom,de a seggnyalóidat homályosítsd fel,mert még mindig a karantén sötétjében "söröznek"!
kereső
@sgl: "Esküszegők lettünk, hullarablók, a legpocsékabb "nemzet"!"- a nemzet= orbán és a fideSS.
ómió
Vadai efftársnőnek megint hazudozásrohama volt? De a kormányt se értem. Miért nem az a covid-halott - mint több országban is - amikor az illetőnek a covidon kívül semmi más betegsége nem volt!?
Gyurka80
Vadai ági beszélt? Ez üvöltözés és hazudozás volt!
Clavigo
@Shikari: @Gyurka80: @ómió: De szépen összejöttetek buzikák... Békemenet lesz,,vagy " vonatoztok " egyet,,,tölcsérseggüek..?? Vagy csak egy laza " körbepipa " lesz,,gyökerek ..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.