A miniszterelnök végül személyesen köszöntötte anyukáját, és tulipánt is vitt neki.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
És mekkora mázli, hogy egy komplett stáb éppen ott volt, amikor tulipánt szedett és elindult a mamihoz. Biztos valahol az egyik sarokban van kijelölve a napi tv-s csapat tartózkodási helye. Esetleg ledobtak a földre egy matacot és azon akér ott is alhatnak? Mert ugye nem úgy esett a dolog, hogy gyorsan odarángatott egy tv-stábot a mama látogatásának felvételéhez?
Eladott Ország
Ma Magyarországon elég nagy szívás anyának lenni, különösen, ha valaki egyedül kénytelen ezzel a kihívással szembenézni. Ez kizárólag a dolgozó, a család fenntartásában aktívan részt vevő nőkről szól, a kitartott díszpintyekért sírjon a saját anyukájuk. Ha 11 éve "azon vannak" mint egyszeri sündisznó a súrolókefén?, akkor elég harmatos az eredmény. Hol volt ez a ner-némber, amikor arról volt szó, hogy a járvány miatt bezárt gyermekintézmények miatt az anyák vagy felélik a teljes éves szabadságukat (már ha elég jó fej a főnökük) vagy elveszítik az állásukat, megélhetésüket?! Akkor és ott, konkrétan milyen támogatást kaptak az anyák?
levarosbukta
@namihami: Szóltak a maminak hogy tegye be a protkóját mert jön a Viki, meg véletlen pont arra lófrál egy egész stáb.
Eladott Ország
És a csúti a tulipántot "beszerzési áron" vette, mint az állami vagyont?!
Clavigo
@Eladott Ország: Szerintem csak simán kisajátította...
csipetke
Ez az a nő,aki valószínűleg igen gyakran csuklik,mert a fél ország sűrűn emlegeti. Pedig normálisnak néz ki,de a legjobb családokban is előfordul,hogy a gyerek egy kicsit félresikerül...(vagy nagyon)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.