Csekket kapott a rendőrségtől Kristóf, aki valamilyen akadályba, vagy a padkába ütközött biciklijével, és elesett – írja a 444.hu.

Elesett a biciklijével, 10 ezer forintra büntették a rendőrök

A baleset Budapesten, a Bajcsy Zsilinszky út és az Arany János utca kereszteződésében történt. Kristófhoz mentőt kellett hívni, mert felszakadt az álla, de ha ez nem lett volna elég, a rendőrök is megbüntették, mert nem tolta a biciklit. A 10 ezer forintos csekket azzal indokolták, hogy 

„figyelembe kellett volna vennie a balesetkor, hogy milyen az útburkolat minősége”.

Forrás: 444.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Kristófót nem kedveltük sosem, mert nyíltan fideszes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: Kristófót nem kedveltük sosem, mert nyíltan fideszes.
simmering73
@Shikari: Látom korán keltél. Csak nem megálmodtad merre van a munkába vezető ut, hülyegyerek?
Emmersson71
És igen, ez ennek a kormánynak a hibája!

Az I Bike Budapest FB oldaláról: "Ez az ugrató azért lett, mert meg akarták szüntetni a bringaútnak ezt a szakaszát a Podmaniczky tér választásokra készülő felújításakor. A Magyar Kerékpárosklub tiltakozott, végül nem szüntették meg, de a tér szegélyeit már úgy építették ki, hogy a bringaút csak úgy véget érjen a tér két szélén. Szállj le, told a biciklit 150 méteren keresztül a pesti belváros egyetlen észak-déli bringaútvonalán, majd ülj vissza. Amikor mégis kijelölték a bringautat, akkor kicsit ráreszeltek a kerékpárút nyomvonalában magasan hagyott szegélyre, de az továbbra is 10-15 centivel magasabb maradt a szabványnál, ami szerint szintben kéne lennie az úttesttel”
gina
@Shikari: Te AGYBETEG ÁLLAT...A Mi adónkból szórakozzák kurvázzák el az útfelujjitásokat és a nép a hibás? te aljas idióta a szemét fidesz bandáddal együtt tünj a büdös fenébe. aljas seggnyaló
Shikari
@gina: Nem a nép a hibás. Az a beteg, kígyóvállú, libsi majom, amelyik biciklizni sem tud, a KRESZ-t sem ismeri és a zebránál nem száll le!
CsipkeRózsa
A kerékpárját nem kobozták el, mint bűnjelet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.