Kalmár László jópofa ember. Készített egy lődözős játékot, melynek célja, hogy a képernyőn véletlenszerűen fel-felbukkanó Gyurcsány Ferencet lepuffantsuk. A Klubrádió munkatársa — a köztudottan zsidó és homoszexuális Orosz József — ennek (vagy valami másnak) okán kért interjút a Tanár úrtól.

Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
@ugyeugye: Atyaúristen! Én is megnéztem! Rosszat fogok álmodni! Primitívség és gyűlölet képeken és szobrokon. Nekem nagy része álművészet, ha van ilyen fogalom.
Edy Andre
Nekem tetszik a napiélet. Ficsku Pál írásokat azért nem neveznék álművészetnek... Amúgy is egy színes, okos lap. Szerintem.

Inkább ez a cigányozós, homofób, etc... blog a gyomorforgató. Értem és megértem, hogy sokan nem szeretik a cigányokat, a buzikat, a gazdagokat, a soványakat, a falusiakat, de a problémák nem attól fognak megoldódni, ha bunkóságokat kiabálunk (mint ez a blog) azokra, akiket bűnbaknak kiáltunk ki.

Ajánlott irodalom: www.zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=5531
ugyeugye
@Peter: nem a homofóbia a gond.
A gond ott kezdődik, mikor valaki nem találja a helyét.
ugyeugye
@tsabeeka: igazad van. A képmutatás az egyik legutálatosabb tulajdonság. De vajon kitől tanulták a szombaton csajokkal smároló kedden konzervatív kislányok a mintát???
Csak körül kell nézni az országban, a történelmünkben. Ilyenek vagyunk. Ha tetszik, ha nem. :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.