Sajtóhírek szerint a történetben az egyetlen pozitívumot a sofőr ellen bevetett alkoholszonda mutatta.

A baleset-info.hu cikke nyomán számolt be arról a hvg.hu, hogy szombat este három autó ütközött össze a Lánchídon. A balesetben két Toyota Prius és egy Dodge Challenger tört össze, a műszaki mentést a fővárosi tűzoltók végezték el. A baleset miatt egy ideig a 16-os és 105-ös buszok terelve közlekedtek.

Két autót is legyalult a Lánchídon az illegális taxis szombat este

Fotó: Illusztráció/police.hu

A baleset-info.hu információi szerint (cikkükben fotók is láthatók az összetört gépjárművekről) egy szürke Toyota Prius mögött haladt egy legális taxis, aki azt észlelte, hogy az előtte haladó autós nem tudja tartani a sávját, ezért lemaradt tőle. A szürke Toyota sofőrje viszont egy pillanatra áttért a szemközti sávba és összeütközött a szemből szabályosan érkező Dodge Challengerrel, amely az ütközés következtében a másodikként érkező taxisnak ütközött. A vétlen taxis ráadásul a hídszerkezetnek is nekiütközött a baleset miatt. 

A baleset okozó sofőrnél az alkoholszonda 0,84 egységet mutatott, ezért őt a rendőrök elvitték a helyszínről. Szemtanúk szerint a baleset okozó sofőr "illegális személyszállítási tevékenységet" végez és a baleset pillanatában épp fuvart intézett a telefonján, amikor áttért a szemközti sávba.

Forrás: baleset-info.hu, hvg.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
-tisztelt bíróság! A vád csupa rágalom...nem emlekszem semmire, főleg arra, hogy ott jártam, arra meg pláne nem emlékszem, hogy illegális taxis lennék...ittasan sosem vezetek, tehát én ott sem vótam.
Lepényleső
Morbid; "...ha már lúd,legyen kövér,- miközben az alkoholban van még némi vér?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.