Az urizáló Fidesz-elittel szemben a magyarok 99 százalékát képviselné – mondta Karácsony Gergely, aki bejelentette, miniszterelnök-jelöltként részt vesz az előválasztáson. Egyes ellenzéki politikustársait is meglepte Karácsony Gergely azzal, hogy nem csak a már evidenciaként kezelt miniszterelnök-jelölti indulását jelentette be szombaton, hanem 99 Mozgalom néven saját politikai csoportot is alapított. Az új szervezet – amelynek neve abból fakad, hogy Karácsony a kevesek helyett a 99 százaléknyi többségért dolgozna – máris több ismert támogatót szerzett, így például Bod Péter Ákost, az Antall-kormány volt miniszterét, Kukorelly Endre írót, egykori LMP-képviselőt vagy Földes Györgyöt, a Politikatörténeti Alapítvány volt vezetőjét. A 99 alapításával Karácsony alighanem személyes népszerűségét próbálja kihasználni arra, hogy minden ellenzéki pártból szerezzen szavazatokat. Lapunk információi szerint ráadásul a mozgalom nem csak a 2022-es választásokra készült, a főpolgármester egy...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az a jó ha minél szélesebb réteget tud megszólítani, és szavai jó fogadtatásra találnak. Orbán nem elég megbuktatni, 2/3-ot is kell szereznie az ellenzéknek, hogy az elszamoltatast és az ellopott vagyonelemeket vissza lehessen szerezni a magyar nép javára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A dolog hasznosnak tűnik, de vannak veszélyei

Karácsony Gergely nem csak a miniszterelnök-jelölti indulását jelentette be szombaton, hanem azt is, hogy 99 Mozgalom néven saját politikai csoportot is alapított

A dolog azon túl, hogy személyes népszerűségét próbálja kihasználni arra, hogy szavazatokat szerezzen, ami magában is véleményes, lévén
elsősorban a többi ellenzéki párttól,
viszont taszítja azokat, akik igazából senki mögé nem akarnak beállni csak Orbántól való megszabadulást remélik, – s ezek száma nagyon sok, még akkor is, ha a közvéleménymatatók ezt valamiért nem nagyon hangoztatják,
ráadásul a kormány lejárató kampánya hatékonyságát is növelheti.
azonban azt is rögzíteni kell, hogy ez a személyes varázs dolog kicsiny hazánkban igencsak rosszul szokott elsülni. Gondoljunk csak Rákosi pajtásra, Kádár a pánkra vagy a regnáló daliás félistenünkre! =))
Yoda69
Az a jó ha minél szélesebb réteget tud megszólítani, és szavai jó fogadtatásra találnak. Orbán nem elég megbuktatni, 2/3-ot is kell szereznie az ellenzéknek, hogy az elszamoltatast és az ellopott vagyonelemeket vissza lehessen szerezni a magyar nép javára.
Clavigo
@Shikari: Neked feltétlen jár az 5 szem prémium- krumpli,,,a fejadagodon kívűl... Orbàn elvtárs szeret téged...
tudode
Azt íírja az újság, hogy Karácsony Gergelyhez nem csak az emlíettek, a demokrácia tudósai is csalakoznak, mégpedig olyan tudás birtokában, amely a III. Magyar Köztársaság alkotmánya helyett, amelyet a felcsúti mindenre ható kidobott a kuKÁBA, túljára a honatyák eszén 4/5 helyett 2/3-al
.
--- KI KELL KIÁLTANI A IV. KÖZTÁRSASÁGOT, ORBÁN ALAPTÖRVÉNYE SEMMIS!
.
nepszava.us/ki-kell-kialtani-a-iv-koztarsasagot-orban-alaptorvenye-semmis/
.
„””””Valami megmozdult Magyarországon. Mostantól nem a sokat – joggal – bírált ellenzéki pártok magánügye az Orbán-rezsim felszámolása. Minden jel arra mutat, hogy az eddig háttérbe vonult szürkeállomány, a magyar értelmiségi elit megelégelte azt, ami történik, és a változások mellé áll, annak katalizátora lesz. Karácsony Gergely 99 Mozgalma mögött is jelentős értelmiségi, közéleti és társadalmi elit vonult fel, és a 99 Mozgalom legfőbb hiányosságát pótlandó, a Népszavában megjelent Bárándy Péter, Lengyel László, Vörös Imre és Fleck Zoltán tanulmánya a rendszerváltás lényegéről és jogi alapjairól.””” (…)
.
Úgy tűnik kiment a divatból, őfélesége "erőssége" a karaktergyilkolás, repedezik a hallgatás fala, reményt adva azoknak, akik számára rémálom ebben a mocsokban élni!
Nessy
@Shikari: Azt, hogy 49 %= 67%, azt az általuk gyártott törvény biztosította. De azért ez a 99% nem túlzás egy hangyafülnyit? Jó, hogy neked "csak a fidesz", de nem mindenkinek!
Aki Én
@Shikari: Ha a fidesz a 99 %-ot képviselné, nem lenne szüksége a magadfajta ártalmas hazaáruló csicskákra, meg a sokszázmilliárdos propagandára.
csak úgy....
@Shikari: hozzád a kétkezi munka jobban passzóna mint az eröltetett gondolkodás.
Nessy
@Shikari: Valóban a legyencek száma van vagy 10%. A legutóbbi választáson a szavazásra jogosultak 27 %-a voksolt a fideszre a határon túliakkal, voks túristákkal együtt. Ki pénzért ,ki meggyőződésből.
Nessy
A választás után az OVB közölte a számokat. @Shikari:
Aki Én
@Shikari: ...szektáns??? Hogy jön ide a szögmérő, te buta suttyó?
Yoda69
@sgl: Szerintem ez kiegesziti a partok programjait, es leginkabb az a celja, hogy a hezitalokat szolitsa meg, akik nem tartoznak a NER elit 1%-ba, de szeretnenek jobban elni. Persze az olyan agyatlan barmok, mint csikari vagy omio nem meggyozheto, de nem is ez a cel. Kb 25-30%-a valasztoknak meg hezital, hogy hova szavazzon. Nekik kell egy elheto alternativat mutatni, ami esetleg nem kotodik egy parthoz sem.
Clavigo
@Shikari: Csak égeted magadat...Olyan buta vagy,,mint a rosseb.
ómió
Akkor ez a Karigeri vagy túl szépet álmodott, vagy ő maga a Hazafias Népfront a köbön! Bár sanszosabb, hogy csak idehazudott nekünk valami blődet!
Nessy
@Shikari: Mert egy sokkal korrektebb választási rendszer volt, mint a már többször módosított fidesz általi jelenlegi.
Nessy
@Shikari: A 2018-s számokról és a nemrég ismét módosított törvényről írtam. De legyen neked a te hiszed szerint. Ennek vitának semmi értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.