A DK miniszterelnök-jelöltje a kormány tegnapi bejelentése miatt fordult az Európai Bizottsághoz.

"Mi magyarok is kaphassunk Pfizer-oltásokat" – Dobrev Klára az Európai Bizottsághoz fordult az ügyben Fotó: MTI/Mónus Márton

Hiába, nincs még egy oltás, ami ilyen mértékben élvezi az emberek bizalmát, ami akár gyerekeknek is adható, védettséget nyújt a legtöbb vírusvariáns ellen, jár utána az uniós vakcinaigazolvány és szabadon lehet vele utazni

- írja Dobrev Klára az ATV-hez eljuttatott közleményében. Erről azonban már a szakemberek is úgy vélekednek, hogy hatalmas hiba volt. 

Rusvai Miklós szerint a jövőben teljesen, vagy legalább részben önköltséges alapon meg kellene tartani ezt a vakcinát ahhoz, hogy az emberek oltási hajlandósága fennmaradjon.

A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje levelet írt Ursula von der Leyen, amiben arra kérte a bizottsági elnököt:

tartsanak fenn az uniós beszerzésnél szabad kapacitást, hogy a választások után az új kormány visszaléphessen az oltóanyag-beszerzési rendszerbe, és mi magyarok is kaphassunk Pfizer-oltásokat, ha szükségünk lesz rá.

Az EU-ból egyébként csak Magyarország jelezte, hogy nem kér több Pfizer vakcinát, amiről ITT írtunk.

Forrás: atv.hu
Címlapkép: MTI/Mónus Márton

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Málna: Úgy érted, nem csak orbán?
Ebből mit nem értettél meg? Segítsek megint?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kishonda
@Főlökött: Ennyi baromságot hogy tudott összehordani?
Aki Én
@Málna: Úgy érted, nem csak orbán?
Ebből mit nem értettél meg? Segítsek megint?
tudode
Előfordulhat, hogy amiatt szállt ki a Pfizer vakcina EU-s keretmegállapodásbóől, mert O1G-nek tudoMÁSÁRA juthatott az, hogy
.
---- 270 milliárd forintnyi profitot keresett a Pfizer a vakcinán
forbes.hu/uzlet/270-milliard-forintnyi-profitot-keresett-a-pfizer-a-vakcinan/
..
"""" 3,5 milliárd dolláros az árbevétel csak a vakcinán, a profit nagyjából 900 millió dollár körül lehet. Sokan kritizálják a Pfizert az árképzési gyakorlata miatt, több gyártó nonprofit módon értékesíti az oltást.""""
----------------------------
.
Vagy amikor Kariko Katalin "asszonyság" a kolostor szerzetesénél járt, a disznósajt összetevőivel kapcsolatban nem megfelelő törődéssel járt el azzal kapcsolatban, aki a kolbássszal nagyobb törődéssel bánik, mint a hús, vér zemberekkel:, miután karakterggyilkolás árán megkaparínrtott az ország hatALMÁJÁVAL együtt a bársonyfotelt!
.
----- OVTV Extra: Disznóvágás
www.youtube.com/watch?v=wh4vD9OhUho
------------------------
.
Volt nekije OV tévéje, aztán felgyújtatta a köztévét, aztán ismét lett nekije párttévéje, ahova akkor flangál, amikor akar, kitiltva, megveretve az ellenzéket!
.
Ja még annyit, az ország vesztére, hogy elmentek a kommunisták, aztán jöttek, láttak, győztek a sunyi félművelt, kaparjkurta parasztok, amelyet az is bizonyít, hogy egyetlen egy szaktárcája lett az sunyi félművelt paraszt gyerőknek, a mezőgazdagsági, földművelési annak tiszteletére, aki az ország több száz milliárdosa, aki egy OKJ-s tanfolyamot végzett ki tudja hány föld bekebelezéséhe!
.
----- Mészáros Lőrinc és családja összesen 1391 hektár földet nyert az árveréseken
index.hu/gazdasag/2016/01/08/meszaros_lorinc_es_csaladja_osszesen_1391_hektar_foldet_nyert_az_arvereseken/
-----------------------------
.
Így függhet össze a vak china és a kaparkurta sunyi, félművelt parasztokkal, akik mások szemében meglátják a szálkát, maguk kukkantójában még a gerencát sem!
Főlökött
@kishonda: Ha Ön tudatlan és tájékozatlan, nem csoda ezen trollkodása...Szóval így...
gina
Eddig úgy tudtam egy államban a nép akarata gyözelmeskedik nem pár cigány , meleg és himringyók gyületkezete, azt hiszik ök istenek és mindent eldöntheteónek, rohadék banda, vizfejű megérdemel egy börtönbüntetést vagy 1000 millió birságot , döntött arról amit a nép nem akart
Yoda69
Igaza van Dobrevnek. Csak a Pfizer oltás az, ami kellő biztonságot es szabadságot nyújthat a jövőben. O1G ezt IS el akarja lopni a magyar emberektől. Idősek eleve nem is kaphattak volna a kínai vakcinát, amivel orban több mint fel millió nyugdíjast oltott be, potenciálisan veszélyeztetve az életüket, hiszen ki tudja milyen szintű védettség alakult ki náluk. A járvány pedig meg mindig itt van velünk, bármikor fellángolhat.
Egyszóval a választás tétje immár a túlélésünk feltételévé is vált.
El kell zavarni orbant es visszaterni az europai utra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.