A Fidesz már hetekkel ezelőtt elindította telefonos kampányát, amelyben a baloldalt oltásellenesnek nevezve hirdetik az életmentő oltást – írja a Telex.hu.

Ismét hívogat a Fidesz, folytatódik a telefonos gyűlöletkampány a baloldal ellen – Ilyen számokról érkezhet a hívás
Kép: Propeller

A hívás során a vonalban egy női hang azt állítja, hogy a baloldal javaslatot tett a parlamentben egyes vakcinák betiltására. Az állítás feltehetően arra a januári határozati javaslatra utal, amellyel az ellenzék vizsgálóbizottságot állított volna a Sinopharm-beszerzések és hazai engedélyezésének vizsgálatára. Ebben a javaslatban szerepel az is, hogy

álláspontunk az, hogy a magyar emberek egészségének védelme érdekében, ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

Az akció elindulását a párt kommunikációs igazgatója, Hollik István jelentette be, aki akkor arról beszélt, hogy a baloldal azt a parlamenti határozati javaslatot sem vonta vissza, ami ellehetetlenítené a keleti vakcinák használatát.

Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz, elbizonytalanító megszólalások.

- mondta akkor.

A Fidesz egyszerűen egyenlőségjelet tesz a közé, hogy az ellenzéki pártoknak nem tetszett, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett kínai és orosz vakcinát hozott be a kormány Magyarországra és a közé, hogy az ellenzék ezek szerint oltásellenes.

Hollikot a Jobbik feljelentette rémhírterjesztésért, indoklásként egyebek mellett azt írták:

Telefonos gyűlöletkampányban terjesztenek rémhíreket a kormánypártok! Az Orbán-kormány újabb hazugságkampánnyal akarja elterelni a figyelmet arról, hogy lakosságarányosan hazánkban haltak meg a legtöbben koronavírusban az egész világon.

A napokban ismét felpörgött a hívogatás, melyben „a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal” oltásellenességéről informálódhatunk. 

Azt többen hangsúlyozták, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a telefonszámuk honnan van meg a Fidesznek. Az biztosnak tűnik, hogy többféle számról is érkezhet ilyen hívás, a Telex olvasóit például ezekről keresték:

+36 1 633 35 00

+36 1 550 01 54

Azt kifogásolják a hívottak, hogy korábban nem egyeztek bele abba, hogy a kormánypárt kezelje, tárolja az adataikat.

A Fidesz egyébként nemcsak telefonon, hanem online is elindított már egy nagyszabású kommunikációs hadjáratot. A kormánypártok a Karácsonyt Gyurcsánnyal összemosó videók terjesztésére nem sajnálták a pénzt, a videók pedig már többmilliós megtekintésnél járnak.

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: Propeller

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Óh,a Telex.hu maga az"igazmondó tóbiás".egy szart.
gina
Engem is hivtak ma, de ezzel csak mégobban megerősitették bennem hogy az ellenzékre szavazok, és igy is fog tenni a nép nagyobb része, elég volt ebből a mocskos csaló bandából.. a gyülöletük visszaszáll rájuk
nezelodo
@NKF: Csak az a baj, engem a fent megjelölt egyik számról szintén hívtak a fent leírt kezdetű strófával, csak az a baj, hogy ez számom amin hívtak, sehol nincs nyilvánossá téve, egyedül az oltásra való regisztráláskor adtam meg.
Lepényleső
...s mindez a közpénz terhére,hogy rendesen utáljuk egymást végre?
Emmersson71
@NKF: Miért gondolod, hogy ez lehetetlen? A Fidesz kommunikációjában napi szinten hallható a "baloldal oltásellenes" hazugság-mantra! Pont a telefonos kampányában hagynák ki?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.