A kerítés mögül lőhettek be egy bocskaikerti telekre, két hét alatt három lövést adtak le egy család két macskájára – tudta meg a Debreceni Nap.

A kerítésen túlról lőhették le a család cicáját – brutális állatkínzás Hajdú-Biharban

A portálnak nyilatkozó családtag elmondta, csütörtök késő délután valaki egészen közelről lőhetett be a kertbe, ráadásul úgy, hogy 3-4 ember is ott tartózkodott. Egy másik macskát néhány hete szintén meglőttek, de ő szerencsésen túlélte. A csütörtökön eltalált cicát azonnal állatorvoshoz vitték, de már nem tudtak segíteni rajta.

Közben a rendőrséget is kihívtuk, akik a helyszínre érkezve szemléztek, fotóztak, és közelben lakótól egy légpuskát le is foglaltak. Velük egyébként pont a macskák miatt romlott meg a viszony. Állítólag a macskák tyúkokat fojtottak meg a területükön. Persze a családom ezt sosem látta. Nekünk ezekről az esetekről sohasem számoltak be. Ha megtették volna, mi bizony megoldást kínáltunk volna számukra. Semmiképp sem a gyilkolás a megoldás!

- nyilatkozta Tóth Zsé Ferenc, akinek anyósa és apósa gondozta a meglőtt macskát. Azt is elmondta, nem nyugszanak bele, míg elő nem került a tettes, a nyomravezetőnek százezer forintot ajánlottak fel.

Forrás: Debreceni Nap

Fotó: magánarchívum

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Shikari: de nagy marha vagy te szarzabáló klozetlakó buzi téged kéne már fejen baszni!!!pedofil náci pöcs!!!
Peller Anikó
@134.bátor: Jaj, hát minek etetni a macskákat? Vigyázni kell az egyensúlyra, mert a macska mocskosul szapora állat. De tyúkot nem öl normálisan, esetleg ha be van drogozva. A szomszéd.

Egyébként tyúkot ölni szabad?
Pálinkás Pál
@csak úgy...: ti teljesen betegek vagytok...a macska az ragadozó állat...nem a macska a gyilkos, meg a hülye ha valaki etetéssel odaszoktatja a madarakat ahol veszély les rájuk!!! kezded kapisgálni??? az a ti legnagyobb bajotok hogy állandóan meg akarjátok változtatni azt, ami évmilliók óta működik a természetben...
Macskaszem
Nem a macska hibás, az biztos. Az ember annál inkább. Az állattartás felelősséggel jár, de bármennyire is felelős a gazda, rosszindulatú, kegyetlenkedésre hajlamos, torz lelkületű, selejt emberek is léteznek. No azokat kéne lelőni.
Pokróc
El kell fogni és sittrebaxni a lövöldöző szemétládát azt had gondolkozzon kicsit . Rohadt patkányféreg ! :-((((((((((((((((
134.bátor
@Peller Anikó: Persze,hogy nem. De mint Te is megállapîtottad,a macska nem öl tyúkot. Kis madarakat,bizony elkap,akiknek amúgy nem nagyon van termèszetes ellensègük. De talán lelőni mègsem kène egy házimacskát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.