„Lakatos Márk azt állítja, hogy ő egy olyan szexuális jelenség, akinek a közelében a nemi hajlamok megsemmisülnek: egy meleg mágnes, amely minden iránytűt eltérít. A heteroszexualitásról azt állítja, hogy az csak addig tart, míg meg nem jön Lakatos Márk vagy egy hozzá hasonlóan vonzó férfi – hisz ebből bizonyára akad még néhány a melegbárok mélyén –, és a tesztoszteron erejével ki nem szakítja az egyszeri csávót a maga heteroszexuális identitásából és gyakorlatából. Lakatos Márk azt állítja, hogy a heteroszexualitás igenis gyógyítható, és ő maga rá az orvosság”

Forrás: promotions.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
miért követelmény a fidesz táborban,hogy a híveknek segg hülyének köll lenni?
az igazságos és nem buta (állítólag humorral is rendelkezö) mátyás király ,halálra röhögné magát az orbán hü alattvalókon ha most hirtelen föltámadna..
Nessy
@Shikari: Természetes, nem vitatom! Ezt még elmegyógyászatból a prof. többször kihangsúlyozta, csak manapság néha elfelejtem. Mindenkinek a saját világa a "normális"! Ez így is van.
csak úgy....
@Nessy: pld. a tibink beszükült ,libsik és más nyugati szörnyek közé beszorult világtalan világa..,-most képzeld el,hogy mit élhet át ez a szerencsétlen kölyök a magyarságért való aggodalmai között. :)
Emmersson71
@durbincs: Szájer barátnőd prosztatája, amikor hátulról szereted :P
magyar1
Na ez a Lakatos is már nagyon nagyra tartja magát, pedig régebben szerényebb volt és normálisabb. A veleszületett ösztönt nem változtatja meg semmi. Próbáljon már meg egy heteróból meleget csinálni, nem hinném, hogy sikerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.