A Jobbik elnöke napirend előtt szólalt volna fel a Parlamentben, de minden korábbinál rövidebben beszélhetett, mert Kövér László házelnök megint elvette tőle a szót.

Jakab Péter és Kövér László üvöltve balhézott egymással a Parlamentben, a Jobbik kivonult az ülésteremből – Videó!

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Jakab egy 2018-as beszédet idézett Orbántól, amiben azt mondta, hogy „mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk”, majd rátért arra, hogy a múlt héten Kövér sokadszor vonta meg tőle a szót a Parlamentben.

Amikor Jakab erről kezdett volna beszélni, Kövér kikapcsolta a mikrofonját, mondván, a házszabály szerint a képviselők nem kritizálhatják az ülésvezetést, majd rászólt a jobbikosokra, hogy „ne hőbörögjenek”. Azt mondta: „Én azt is megértem frakcióvezető úr, hogy ön a kocsmai kötekedőket akarja bevinni a közösbe apportként”, majd több képviselőnek is mondta, hogy nem óbégathat be:

„ez nem a kocsma, ahova ön szeretettel jár, ez az a ház”

Azt mondta, a következő 33 alkalommal is mindig el fogja venni ilyenkor a szót.

A jobbikos képviselők felállva kiabáltak Kövérrel – aki erre azt mondta:

„Nyugi! Remélem, az urak még nem ittak, tehát még képesek higgadtan viselkedni!”

–, aztán kivonultak az ülésteremből. Kövér azt mondta, nem is tehet mást, kénytelen elvenni a szót. 

"Jövő héten újra megpróbálhatja!"

- zárta a vitát Kövér László. 

Forrás: 444.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Nagyon ciki ez a kis mitugrász Jakab. Százszor elmagyarázhatsz neki valamit, ő akkor sem érti. Nem is érdekli, hiszen igazából csak fröcsögni, balhézni akar. Emlékeztet az itteni kommentelőkre.:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
A bolsevista-nyilas megint "belehúzott"?
Eladott Ország
@ómió: ma, 16:03 ◘ Kövér: Utálom a komcsikat, igaz apámat kitüntették,mert részt vett '56 leverésében és én is tagja voltam az MSZMP-nek... hogy nem sül le a bőr a pofájukról, mind rohadt , az ő pénzükön tanultak. RABOLNI ÉS HAZÁT ÁRULNI. AZ ÖSSZES NARANCSOS KÖCSÖG. Ti százszor rosszabbak vagytok! Tolvaj maffia banda!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/51814911_347091879473840_9178705197315129344_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ieKVWr-IZZgAX9NvPEl&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=33ac90c79fb02c4516f20fa01e79d296&oe=60D1EBF2
Pokróc
Az a helyzet hogy a szerencsétlen Magyarként már megint nem tudjuk mibe futottunk bele.:-((((((((((((((
A 39 es nemzeti szocializmus , esetleg a sztálini bolsevizmus vagy az É koreai Kim dinasztia "tündöklése"
vagy épp Kasztró cubája esetleg a Cosa Nostra és a karibipapagályok ? Vagy ez mind keverve amit ide összehozott az Orbán és hű követőinek dicső hada :-(((((((((((((((((((((( Borzalmas ! :-(((((((((((((( Pfújjjj !!! Hányás ! Lehánytam a monitort !!!
Pokróc
Valaki tényleg menjen már oda és dugja a pofája alá azt a kurva mikrofont a dög felcsúti hüllönek hogy mi a büdösfranc ez amit idecsinált 10 év alatt ?
Béla333
Amit ez a Kövér nevű barom csinál, a 10 millió Forintos büntetésével, mert azt mondja valaki a Fideszes maffiára, hogy "ficsúr", meg hogy majd ő eldönti, hogy mondhat-e bárki kritikát ezekre a mocskokra, az már nyílt diktatúra.
Ott kell már hagyni a p@ba az egészet és nem csak a Jobbiknak, hanem a többieknek is.
Mocskos szemét diktátorok gyülekezete!
Gazella
@Horizont: valahogy fel kell hivni az olvasó figyelmét..
zz
Itt nem volt semmiféle üvöltözés Propellerkém!! Csak egy dölyfös nagyúr, aki elhallgattathat bárkit, aki nem a kénye - kedve szerint beszél. Jakab mindössze idézett A Vezírtőt és ez máris sértő lett. hahahaha, ez a kövér féle demokrácia. Látszik honnan jött.
Málna
Nagyon ciki ez a kis mitugrász Jakab. Százszor elmagyarázhatsz neki valamit, ő akkor sem érti. Nem is érdekli, hiszen igazából csak fröcsögni, balhézni akar. Emlékeztet az itteni kommentelőkre.:-)
gina
Ezt a beteg gerinctelen Kövér szemetet biróság elé kell állitani, nem szabad hagyni, ez az ember egy közveszélyes idióta !!!
Béla333
@gina: 16.54
Milyen bíróság? Majd a Polt fog vádat emelni szerinted?
Más megoldás kell ide...
gina
@Málna: Te alja kis ribanc eltünsz innen végre ?,,nyilatkozz te aljas kurva a Demokrata oldalon,,, mocskos lefizetett repedtsarkú, nem tudom türtőztetni magam ilyen kis mocsok cigány kommentjére, a helyed a barátnőd seggében van te patkány
kokopelli
@gina: ...még senki nem vágta pofán ezt a bokorszájút egy "gőzmozdony tűzpiszkálójával"?"
Málna
@gina: Eszem ágában sincs eltűnni, putris. Ha zavarlak, tűnj el te, más választásod nincs. És még véletlenül se tűrtőztesd magad, egy jó kis stroke már befigyel, hagyjad, hadd jöjjön...:-)
NKF
Jakabka egy kis buzi fasz ,értelmes beszédet még nem hallottam tőle!Ilyen seggfej elindítja
magát miniszterelnök jelöltnek?Ja,még ő az ellenzék vezére!Röhej.
Béla333
@gina: 16.58
Láthatod, csak provokálni tudnak. Csiga gerincű senkik.
Bűnözőket, maffia tagokat, hazaáruló tolvaj senkiket mentegetnek itt, mert ő maguk is azok.
Mondtam már többször a megoldását a dolognak: békamenet idejére ugyanott, ugyanakkor, csak ellentétes irányba egy másik menet. Aztán ott mindenki elmesélheti a fájdalmát!
De ehhez gyávák.
justhpeter
Ha Orbán egy gáláns ember lenne és nem egy putricselli, akkor a grazi bérletét átadná Kövérnek, hiszen szemmel láthatóan rászorul.
kissé felnőttem
kövér és a parlamenti stilusa a 2/3 al hát sötét kommunista pribék lett, az orbáni aroganciában csúcsra
tőrt. leszel még szegényember, ebben biztos vagyok majd akkor is csak mond az igédet aztán rajtad is átnéz az egész ország a STILUSODÉRT.
gina
@Málna: Te buta IQ null irogass csak ,,elöbb kaptok ti agyvérzést, de elöbb infarktust a zsiros cigány vezetőtök, ott ugass buta proli tyúk
gina
@NKF: Hát a fidesz és proli bandája soha egy normális szót nem mondott veled együtt panelproli
gina
@Béla333: Tudom , nagyol félnek ezek a kis patkányok, de reszkessenek is ,a jövő év a nagytakaritás éve lesz, proli Kövér pedig börtönben szólalhat majd fel, és a WC t pucolja, a többi társával együtt, OV meg orosz kőbányába fog teljesiteni !!!
ómió
@Eladott Ország: Rabolni és hazát árulni? Már megint a bolsevik tetübandádról beszélsz másokra hazudva?
Málna
@gina: Biztos vagyok benne, hogy cigány vagy. Az a putris fajta, nagydarab, tetkós.
ESCOBAR
Hiteltelenné válik így az egész! Undorító, amit bent művelnek: bal-jobb egyaránt! Mit lát a választópolgár?! Így szabad viselkedni???
Legjobb lenne, ha a parlament elnöke egy teljesen független jogász lenne, 4 évente pályáztatnám... s teljes jogkörrel ruháznám fel, hogy hasonló esetekben eljárhasson!
Aki Én
@Málna: orbánistaként mi bajod a cigányokkal?
Nincs egy kis hasadás a rendszerben?
Szomorúan látom, hogy Jakabot sem érted...
Pedig qrvára igaza van. Sajnos...
Málna
@Aki Én: Ki mondta, hogy bajom van a cigányokkal?
Értem Jakabot, annyira egyszerű, nehéz őt nem érteni.
Béla333
Milyen érdekes, hogy mostanában a maffia szellemi serege milyen sok like-ot gyűjtenek be!
Vagy egy új vírus írtja ki az agysejteket, vagy valahogy manipulálják a dolgot.
NKF
Meddig tündököl a parlament egén ez a kis buznyák?A Jobbikat már gallyra vágta,most Fletónál szorgoskodik.Jövőre megy a levesbe!Csak azt nem értem a Jobbik 2018-ban,18 %-on állt,most meg a béka seggén!Hol vannak a régi Jobbikosok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.