Bár a miniszterelnök a bruttó 2,7 milliós jövedelmével azok közé a bérből és fizetésből élők közé sorolta magát, akiket megviselt a válság, neki még nőtt is a bevétele.„Azért megviselt bennünket. Nem csak a vállalkozásokat, hanem bennünket, munkavállalókat is, akik bérből és fizetésből élünk, én is közéjük tartozom.” – fogalmazott a koronaválság gazdasági hatásai kapcsán Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádióban péntek reggeli nyilatkozatában. A kormányfő vagyonnyilatkozataiban és fizetési összegeiben azonban semmi nem utal vagyoni helyzetének romlására. 2019 januárjában leadott vagyonnyilatkozatában 1,395 millió forint pénzintézeti számlakövetelés szerepelt, ez 2020 elejére eltűnt. Van viszont egy házastársával közösen felvett hitele még 2002-ből: a 20 millió forintos kölcsönből 2019-ben 3,5 millió törleszteni való maradt, tavaly év elejére ez az összeg 2,199 millióra csökkent, idén pedig 882 ezerre apadt. Vagyis a járvány évében 1,3 milliót sikerült törlesztenie a kormányfőnek.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Minden szentsÉGNEK maga felé hajlik a tapogatója, akkor, amikor 1990-ben 32.500 Ft volt a tiszteletdíja, azaz az átlagjövedelem háromszorsa, ma már, na nem elhivatottságból, szakmaként csip fel annyit amit az adófizetők, akik eltartják ezeket a kalózokat túlértékelik magukat:
.
------ .Képviselők javadalmazása 1990-től 2013-ig
hu.wikipedia.org/wiki/Orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_k%C3%A9pvisel%C5%91#K%C3%A9pvisel%C5%91k_javadalmaz%C3%A1sa_1990-t%C5%91l_2013-ig
----------------------------
.
Arról nem is szólva, hogy a tagország feladatkörébe tartozó feladatait magasról leizéli, az un. "alkotmányos költség" lenyulásáról nem is szólva!
tudode
Kieg.
.
annyit amit az adófizetők ÉVENTE, akik eltartják ezeket a kalózokat túlértékelik magukat:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.