. Minden kisgyerek - így a szivárványcsaládokban élő kisgyerekek is megérdemlik, hogy egy mesében magukra és szüleikre ismerjenek. Hogy minden családnak lehessen meséje. A Szivárványcsaládokért Alapítvánnyal ezért gyereknapra elhoztuk nektek az ország első szivárványcsaládos mesekönyvét, amelynek a címe Micsoda család! " - a Transindex.ro portálról

Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Nademost komolyan egy gyerek ha már arra a sorsra jutott, hogy egy szivárványcsaládban kell felnőjön annak miért nem jó a rendes mesekönyv ? Mi a cél azzal hogy már mesét is külön a felnőttek abberációs szokásai szerint kell írni egy amúgy még normális gyerek részére ?
Eladott Ország
Az "igaz magyar" karácsonykor felveszi a mentét, felhúzza a Turul szaros, vasalt csizmát, mellére tűzi a keresztre feszített kokárdát, és büszke, nemzeti szívvel nézi a kandallóban lángoló könyvek hamvadó lapjait.
- Tudod mi a különbség Széchenyi és Orbán nemzeti érzelme között?
- ???
- Széchenyi a hazája miatti aggódásba őrült bele, Orbán a hanyatló nyugat miattiba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.