A nyomozók két napon belül elfogták a monori gyilkossággal gyanúsított férfit – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Két napon belül elfogták a monori gyilkossággal gyanúsított férfit
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A közlemény szerint a 73 éves sértett lánya május 30-án tett bejelentést a rendőrségen, miután édesapját holtan találta monori otthonában. A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, akit a 4-es főúton elfogtak, majd előállítottak. A 20 éves férfi a kihallgatás során a bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal nem élt.

Elmondása szerint az áldozattal szóváltásba keveredett, a 73 éves férfi rátámadt, ő pedig védekezésképpen szúrta meg – több alkalommal – egy tapétavágó késsel.

Állítása szerint annyira pánikba esett, hogy az öntudatlan állapotban lévő áldozatot az egyik helyiségbe rejtette, magához vette a kocsikulcsot, majd a sértett autójával elmenekült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást, egyben kezdeményezte a férfi letartóztatását – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.
creativehun
@Shikari: Egyrészt...Többfajta tapétavágó kés is létezik. Van olyan is ami merev pengéjű / nem visszahúzható. www.netszerszam.hu/2016/07/17/a-kes-mint-szerszam/
Másrészt..a visszahúzhatónál ..bár hajlékony a penge..de ha csak pár centi van kitolva és lefogják a kitoló műanyag részt akkor lehet vele szúrni.
creativehun
@Shikari: Lehet ,hogy az volt kéznél...és hát védekezés közben ..gondolom..az volt a legkisebb gondja,hogy totál alkalmatlan eszközzel védekezik.
creativehun
@Shikari: Nem..nem. ...a fene aki védi..csak ez volt a hírben .. " Elmondása szerint az áldozattal szóváltásba keveredett, a 73 éves férfi rátámadt, ő pedig védekezésképpen szúrta meg – több alkalommal – egy tapétavágó késsel." Ezért gondoltam..,hogy ha ez valóban igaz..akkor lehet,hogy csak annyi,hogy lenyúlt a mittudomén...stokedlire.. és bamm..ott volt egy tapétavágó..Persze...lehet,hogy csak rizsa az egész :)
creativehun
@Shikari: mennyi igazsàg lehet egy cigány gyilkos elmondásában ?...konvergál a nullához :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.