Az énekes több szempontból is veszélyes helyzetbe került.

A börtönben sincs biztonságban? Egy szintén büntetését töltő drogdílert 120 millióval húzott le Fekete Dávid
Fotó: Fekete Dávid/Facebook

A Blikk.hu értesülései szerint az előzetes letartóztatásban ülő énekes az életét kockáztatta, amikor elképesztő összeggel, 120 millió forinttal húzott le egy drogdílert. A jelenleg is a rácsok mögött ülő egykori megasztáros egy, szintén a börtönbüntetését töltő, kábítószeres ügylet miatt elítélt férfit rövidített meg.

A magazin informátora elmondta, hogy Fekete Dávid

120 millió forintot kért egy olyan férfitól, aki úgy tudom, jelenleg is börtönben van, drogkereskedelem miatt ítélték el. Ismert név az éjszakában, Felvidéken és határközeli magyar városban is volt szórakozóhelye

– mondta. A dílertől kapott pénzt az énekes a telephelyén álló autókra költötte, ám a kölcsön kölcsön maradt. A drogbizniszben utazó bűnözőket megrövidíteni – ráadásul ekkora összeggel – akár a halálos ítélettel is egyenlő lehet. Talán nem véletlen, hogy Fekete állítólag többször is panaszkodott, hogy veszélyes fenyegetéseket kapott.

Alaposan megütheti a bokáját, akár a börtönben is. Nem egy helyen ülnek ugyan a dílerrel, de bizonyos kapcsolatok messzire elérhetnek. Dávid hozzá van már szokva a fenyegetésekhez, évek óta rettegésben élt.

– tette hozzá az informátor.

Forrás: Blikk.hu
Fotó: Fekete Dávid/Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Hogy adhatnak valakinek 120 milliót kölcsön? Az elég sok pénz azt visszaadni szinte lehetetlen, ha csak a dupláját kell odaadni az is 240 millió Hülye dílerek mit gondoktak majd ez a gyökér vissza adja nekik kamatostól xd xd
Aki Én
komolyan nem értem, miért foglalkozik a média ezzel az ellenszenves, elmebeteg idiótával. Ott rohadjon meg, ahol van. Az is egy balfasz, aki egy ilyen pofával egyáltalán szóba áll.
Emmersson71
Remélem, kisámfázza egy 120 kilós kan!
NKF
Ki sztárolja ezt a kis buzi faszt?Meg ki a szart érdekli!Remélem köcsögduda lesz belőle!
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.