Jót tenne a baloldalnak, ha visszavonulna Gyurcsány, aki tökéletes céltáblaként kínálja magát a Fidesznek. A személyére épített kormányzati kampány viszont csak a saját tábor tüzelésére jó. A hvg360º cikkének ezzel a megállapításával  nagyon sokan vitáznának.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Inkább egy tucat Ferke mint egy Fityma. Na jó két tucat és egy Fityma se.
namihami
A Jakab (bár durvább stílusban) de kezd a retorikai képességekben felzárkózni a Gyurcsány mellé. Valaki, aki ki is mondja, együtt, azt amiről az emberek az utcán beszélnek. Az egyik finomabb iróniával, a másik belevágja az Orbán képébe. De, és az így jó, mindkettőre szükség van.
A Gyurcsányt visszavonultatni pedig talán a baloldal legnagyobb hibája lenne. Az orbáni propaganda azonnal a baloldal széteséséről és a ""gyurcsányi megfutamodásról"" készíttetne filmet a Kálomistával. És arra már több jutna, mint 800 millió. A tv, a sajtó és egyéb médiumokról (és azok költségeiről) már nem is szólva.
NKF
Fletó nélkűl baloldal nem is létezne!Az ilyen jakabkák,szarházyak,végbélszél bernikék labdába sem rúgnának
Nessy
@NKF: Azért "mondhatnád szebben is kis lovag" ! Vagy ezt szoktad meg gyerekkorodban, ha valakivel nem voltál egy véleményen?
verőce21
Aki magyar embert alázott meg és tett tönkre, annak meg kell fizetnie az árát!
Itt nincs bocsánat, az a Jóisten privilégiuma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.