Békés, de radikális változás kell, nincs értelme a Fidesz kétharmados törvényeihez tartani magunkat - mondta Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom kormányfő-jelöltje a Nészavában. A nagyinterjút  Kósa András, és  Zoltai Ákos készítette. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
már régen szarni kéne a fidesz törvényeire
Béla333
@Horizont: 12.27
Én korábban 3 miniszterelnök-jelöltben bíztam, akikből kinéztem, hogy érdemi változást hozhatnak: Márki-Zay, Jakab és Fekete-Győr.
Mivel a jelek szerint ebben az ellenzéki előválasztás mutyiban a Jobbik és a Momentum is részt vesz, így nálam egyre inkább Márki-Zay lehet a befutó. Bár még addig sok víz lefolyik a Dunán...
Béla333
"Abszurd helyzetek vannak: Komáromban a Kossuth-körös, DK-s Nemes Andrea összellenzéki polgármesterjelölt volt 2019-ben, most viszont egy Jobbikkal kötött megállapodás miatt a DK kihátrált a saját, nagyon is esélyes jelöltje mögül. De sorolhatnék fordított példákat a Jobbikból is, vagy a többi pártból. A Jobbik-DK nem egy természetes szövetség. Ez a füstös szobák világa. Mit gondol egy Jobbik szavazó, ha azt mondják neki, támogassa a DK-t? A korrupció elleni harcot hirdető Jobbik beállhat-e Zuglóban Tóth Csaba mögé? Egy momentumos polgármester felesége elindulhat-e valahol jelöltként? Nem túl belterjes ez?"
nepszava.hu/3121952_marki-zay-nem-a-fideszesekkel-van-bajunk-hanem-a-bunozokkel

Talán még nem késő, hogy észhez térjenek az ellenzéki, a mutyit művelő pártok és politikusok, hogy ezt nem tehetik meg a választóikkal!
Duke Nukem
Senkire nem szavazok. SOHA - se elő, se utó !!!
Egyszer szavaztam az SZDSZ-re, de azóta is bánom.

www.youtube.com/watch?v=B9FzVhw8_bY
Béla333
Ez olyan hiba, amire rámehet a '22-es választás is! Ha ez nem érdekli az ellenzéki politikusokat, csak a helyezkedés, a tülekedés, akkor ugyanaz lesz, mint eddig mindig. Utáljuk a Fideszt, de nem lesz elegendő a szavazat.
Mert azok a hülye bizonytalanok nem állnak be abba a sorba, amit a mutyizók nekik szántak!
Béla333
Mi választók mondjunk le minden erkölcsi aggályunkról és csináljuk azt, amit a politikusok nekünk szántak.
De ők nem hallják meg az ellenzéki szavazó(jelöltek) elvárásait, ők továbbra is azt csinálnak amit csak akarnak.
Ha nekik úgy tetszik, akkor elvárják, hogy szavazzunk a maffia tag Tóth Csabára Zuglóban Hadházy helyett, mert ők úgy döntöttek, hogy nekik a Fidesszel összejátszó, velük közösel lopkodó Tóth Csaba kell.
Erről pofázok már évek óta, hogy ne a szavazók adják le az elvárásaikat, miközben a politikusok szarnak mindenre, hanem az legyen már legalább egyszer, amit mi választók akarunk, legyen már valami minimális elvárás ezekkel a bűnözőkkel szemben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.